Més de 200 participants en la Tamborada d’Alberic

0
358

 El passat dissabte  dins del programa d’actes de Setmana Santa d’Alberic, es va celebrar una Tamborada en la Plaça de la Constitució (ajuntament) , on es van concentrar més de 200 participants amb els seus tambors i bombos.

 Les Bandes de Tambors i Bombos de les Confraries de Jesús en l’Hort i Ecce-Homo, d’Alberic, i les bandes invitades de la Confraria Mare de Déu de la Dolorosa d’Alginet, la Banda Passió Confrare del Port de Sagunt, Banda de Tambors i Bombos de la Confraria Mare de Déu de la Dolorosa, d’Alzira, i ASS Bombos i Tambors de Benicarló, que s’han desplaçat, a Alberic.

 Gran afluència de públic per a presenciar esta multitudinària tamborada, que va sent tradicional en la Setmana Santa d’Alberic, i a la que s’han incorporat al final, totes les persones que portaren un tambor, inclòs els mas xicotets acompanyats pels seus pares.

 Per la vesprada les Bandes de Tambors i Bombos de les Confraries de Jesús en l’Hort i Ecce-Homo, d’Alberic, es desplaçaren a Carcaixent, per a participar en una exhibició similar, i huí pel matí es desplaçaven a Nijar (Màlaga).

 Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here