Palmes,rams i els primers trasllats processonals omplin hui els carrers d’Alzira

0
223

A les 11,30 hores d’este matí es concentren a la plaça Prime de Maig els participant en la processó de les Palmes que eixirà a migdia després que palmes i rams siguen beneïts. La processó arrancarà en Hort dels Frares i continuarà per la Plaça Major, Correus, carrer Major Santa Caterina per culminar en la Plaça de la Constitució.

A la vesprada començaran els trasllats processonals de les diferentes confraries; a les 19,30 hores ho faran les de la Confraria del Sant Sopar i la del Devallament de la Creu. El dosel del Sopar quedarà instal.lat al carrer Maria Guerrero nº11 i els clavaris són Bernardo Borrull i Maria Casterá. Mentre el pas Devallament aes traslladarà fins la seua seu al carrer Velázquez nº 8 i els seus clavaris són la Banda de Tambors.

A partir de les 8 de la vesprada serà el torn de l’Hort que estarà en la Setmana Santa en el carrer Dr. Just nº 8. Els clavaris són la pròpia germandat. A la mateixa hora processonarà la Santa Faz que farà el tradicional encontre amb la Verònica a la Plaça Major. El dosel es trobarà al carrer Rei En Jaume nº 4 i els clavaris són les Costaleres de la Verònica.

A les 21,15 hores serà el torn de la Dolorosa que quedarà ubicada a la seu del carrer Puríssima nº 22 essent els clavaris la Germandat. Un quart d’hora després eixirà el trasllat de la Soledat per quedar instaal.lada en la Plaça Germanies nº 11, els clavaris són la pròpia Arxiconfraria.

A les 21,45 hores eixirà des de Sant Joan la confraria del Crist en la Columna que processonarà fins el carrer Santocildes nº 12 essent els seus clavaris Consuelo Ull i Sergio Escrivá.

A les 10 de la nit el Jesús Nazareno i la Verge del Sufragi viaatjaran des de Santa Caterina fins el carrer Colón nº 18 on els clavaris, José Fco. Piera i Maria Albuixech han instal.lat el dosel.

Finalment a les 22,30 hores processonarà la confraria del Sepulcre que partirà des de la Plaça de la Constitució per arribar a l seua meta en el carrer Notari Bonet nº 20, essent la Germandat els seus clavaris.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here