El mestre Raül Ferrer presentà ahir les seues experiències pedagògiques a Alzira

0
423
Diego Gómez, Raül Ferrer i Guadalupe Palau
Raül Ferrer amb el seu llibre

«Escoles Democràtiques» és el títol del llibre publicat per l’editorial Germania que presentà ahir a la Casa de la Cultura el seu autor, Raül Ferrer, on exposa les seues experiències pedagògiques acumulades durant la seua trajectòria docent a centres públics de Castalla i Alzira.

A l’acte, organitzat per l’Associació Cultural Illa del Xúquer, intervingueren els professors i membres del Coderi, Guadalupe Palau i Diego Gómez. Tots dos resaltaren la trajectòria pedagògica de Ferrer qui apostà sempre per «una escola pública, participativa i democràtica, amb atenció especial a treballar en equip de forma eficaç».

Esperit crític i participació

Per la seua part l’autor va resaltar, d’una banda «el sobreesforç» de l’editorial Germania en fer-se càrrec de l’edició en temps difícils i d’altra va mostrar el seu agraïment als seus alumnes «els autèntics protagonistes del llibre». Tot seguit explicà la seua filosofia de treball consistent en «primar la participació i l’esperit crític» en la docència, després de recordar que la seua primera escola va ser l’antiga empresa Cartonatges Suñer on treballà abans d’aprovar les oposicions.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here