L’Alcúdia lliura hui els XII Premis Abril de Literatura

0
426

La gala de lliurament de premis d’esta dotzena edició dels Premis Abril de Literatura Escolar tindrà lloc hui dimecres a les 6 de la vesprada a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia.

És el primer dels actes programats per l’Ajuntament de l’Alcúdia per a commemorar el Dia del Llibre. El segon serà la IV Festa del Llibre, que se celebrarà al Parc del Patinatge el proper dissabte, dia 12 d’abril, i el tercer el proper dimarts 15, dia en que es repartiran llibres a tots els centres educatius del poble. La regidoria d’educació regalarà un exemplar adaptat a cada edat per a tots els xiquets i xiquetes des d’infantil fins a tercer cicle de primària, i els dos centres on s’estudia secundària rebran un lot per a la biblioteca.

La gala de lliurament del premis estarà amenitzada pel cantacançons alcudià Dani Miquel. Enguany s’han presentat 250 treballs, que han passat primer pel filtre de les escoles per a després ser avaluats per un jurat format per professors i escriptors locals. Se lliuraran 4 premis d’Infantil i tres premis i accèssit per als tres cicles de primària, els dos de secundària i el Batxillerat. Tots ells tindran com a premi un diploma acreditatiu i un lot de llibres adequat al seu nivell escolar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here