L’Ajuntament de Sueca convoca 42 places per a treballar durant la campanya d’estiu

0
324

No sols per la imminent arribada de les vacances de Setmana Santa i Pasqua, sinó que, durant tot l’hivern, des de la Regidoria de Serveis Municipals s’ha estat treballant per a mantindre l’estat de les platges en òptimes condicions. “Durant tots estos mesos, s’ha estat treballant en la neteja i tractament de l’arena a fi d’evitar la producció de fongs i, al mateix temps, per a facilitar el treball en l’estiu”, ha explicat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho, qui ha afegit que “estos dies es procedirà a la neteja amb maquinària dels accessos a les platges i a la recol·locació de les dutxes i els rentapeus per a estos dies de vacances”.

De cara a la temporada estival, des de l’Ajuntament s’ha procedit ja a la convocatòria per a cobrir: 16 places de peó d’oficis múltiples, 14 de socorrista, 4 de socorrista/patró d’embarcació, 6 d’auxiliar de clínica i 2 d’ATS/DUE. “Esta convocatòria per a treballar durant la campanya d’estiu es realitza cada dos anys. Les 42 persones que aconseguisquen una d’estes places treballaran, a jornada completa, durant este estiu i el següent. Els peons d’oficis múltiples tindran un contracte de quatre mesos i, la resta de personal, de tres”, ha afirmat Moncho. Per a més informació, es poden consultar les bases en la web de l’Ajuntament www.sueca.es, o en el Departament d’Informació i Atenció al Ciutadà (DIAC).

El dia 15 de juny s’iniciarà la campanya estival oficialment. Els peons d’oficis múltiples, no obstant això, començaran a treballar abans perquè eixe dia estiguen ja preparats els accessos amb passarel·les, instal·lades les platges adaptades, etc.

Una de les novetats d’enguany és que el coordinador de l’equip de socorrisme no serà designat com a personal de confiança, sinó que haurà de superar també una fase d’oposició per a este càrrec. “A més, en esta pròxim campanya, l’Ajuntament de Sueca atendrà les quatre postes sanitàries que li queden (les Palmeres, la Llastra, Vega de Mar i Mareny Blau) després de la decisió de l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes de fer-se càrrec de la seua platja, tant en atenció sanitària com en neteja i manteniment. Per a això, han sol·licitat la corresponent consignació pressupostària. He de remarcar que, a pesar de treballar en una platja menys, s’ha mantingut el mateix nombre de treballadors durant la campanya estival. D’esta manera, es redundarà en una millor assistència als usuaris de les nostres platges”, en paraules de Moncho.

Una altra qüestió referent a la nostra zona marítima és la sol·licitud d’una subvenció, per part de la Regidoria de Serveis Municipals a la Conselleria de Benestar Social, per tercer any consecutiu, per al condicionament de l’accés a la platja en Vega de Mar per a persones amb algun tipus de minusvalidesa. “La portem sol·licitant diversos anys. L’Ajuntament de Sueca s’ha compromés ja que, si esta subvenció arribara, el consistori s’encarregaria de la instal·lació i la prestació del servei d’una platja adaptada”, ha explicat Moncho.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here