La UD Alzira goleja al cuer Pinós (0-5) i ja es segon en la classificació

0
349
Lucas Bou autor del quart gol

L’equip de Dani Ponz ha golejat esta nit el conjunt del Pinós (0-5) que li ha servit per pujar al segon lloc de la classificació. Al descans els de la Ribera ja guanyaven per 0 gols a 4. Encetà el marcado Rafa Gimeno en el minu 1 amb un gol olímpic i li seguiren el de Miguel Ángel en el 16, el de Gabri en el 32 mentre Lucas Bou feia el quart en el últim minut de la primera part. Joan Onrubia en el 22 de la segona part arredonia una cómoda golejada de la UD Alzira.

Els blaugranes han aprofitat l’empat del Paterna en Llosa (1-1) per superar el conjunt de l’Horta en la classificació. Ara l’Alzira suma 56 punts, per 55 del Paterna i del Orihuela que són tercer i quart respectivament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here