L’Alcúdia projecta este dimecres el documental «Les Mestres de la República»

0
339

Demà dimecres 9 d’abril Compromís per l’Alcúdia, en col·laboració amb FETE-UGT, ha organitzat una projecció i posterior col·loqui del documental «Las maestras de la República» que recentment ha guanyat el Goya 2014 al millor llargmetratge documental.

 Després del documental que té una duració d’uns 60 minuts, hi haurà un col·loqui en el que participarà Carmen Agulló, col·laboradora del documental, titular del Departament d’Educació Comparada i Història de l’Educació de la Universitat de València, escriptora del llibre «Mestres valencianes republicanes» i una gran investigadora valenciana sobre l’educació i els mestres de la República i la posterior repressió i depuració de molts d’ells.

A l’acte que serà presentat per Paco Sanz, regidor de Compromís per l’Alcúdia, també participarà Fco. Javier Fernández Zurita,  Secretari de Relacions Institucionals i Comunicació de la FETE-UGT PV .

 

La projecció tindrà lloc a les 19:30 a la Casa de la Cultura, seguida del col·loqui.

 

El documental recrea l’experiència de les mestres de la república espanyola a través de testimonis d’investigadors i de familiars d’aquelles dones, i amb imatges d’arxiu inèdites.

 

Des de Compromís per l’Alcúdia ens agradaria que pogueres assistir a aquesta projecció i col·loqui en companyia nostra així que li donares difusió entres els teus amics i amigues.

Aquesta és la pàgina oficial de la pel·lícula: http://www.lasmaestrasdelarepublica.com/carta.php

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here