Paco Salom replica a Ana Calatayud i a Carles Albert que «mai» ha estat a Feltre

21
649
Ana Calatayud i Carles Albert en un acte a Carcaixent

El portaveu municipal de Bloc- Compromís a Carcaixent, Paco Salom, ha assegurat a Riberaexpress que » no he anat a Feltre en ma vida». I advertix que «això ho sap Ana Calatayud, perquè li va ser aclarit per mi directament, repetisc, en setembre del 2013. I no obstant això, ara, mesos despres, i de manera irresponsable en un comunicat a la premsa s’insisteix en un tema que sabem que és fals».

Salom considera que »  és clara la intenció de perjudicar-me a mi i a Compromís, de manera que em reserve el dret d’actuar legalment contra tot aquell que insistisca en el tema d’un suposat viatge a Feltre (Itàlia), o a qualsevol dels llocs sobre els que el tal Raul pregunta; així com també contra els qui havent estat informats col·laboren en la difusió i multiplicació de la mentida».

“Paco Salom porta anys deixant que Lola Botella faça el que li venja en gana, enganyant amb açò, als ciutadans de Carcaixent”.
Així de taxatius s’han mostrat la portaveu de Units per Valéncia, Ana Calatayud, i el regidor no adscrit, Carles Albert, davant el que consideren una situació que ha arribat a uns límits insostenibles amb la publicació d’una enquesta completament manipulada per part del Bloc-Compromís per a afavorir els seus interessos; i a la qual es suma el doble joc que utilitza el portaveu del grup Bloc-Compromís de Carcaixent, Paco Salom; ja que públicament crítica a l’alcaldessa, Lola Botella, però de portes cap a dins porta 15 anys fent amb ella jocs de sobretaula que han permès que Botella haja fet el que li venja en gana les últimes 4 legislatures; les mateixes que porta Salom en l’oposició.
Entre altres coses, i prova del que afirmem, és el fet que Salom, va acudir per encomanament de l’alcaldessa a la ciutat Italiana de Feltre el passat mes d’Agost de 2013, dies després que el plenari de Carcaixent aprovara agermanar-se amb aquesta ciutat.

Silenci absolut de Salom

Referent a açò, tots dos regidors afirmen que ara entenen la postura de silenci absolut de Salom i del Bloc-Compromís davant els viatges que han realitzat diferents membres de l’equip de govern en els últims anys i que han sigut carregats a l’erari públic. Per exemple, Bagnols sur Ceze, Braunfels, Newbury,… o més recentment, Cantàbria.
La portaveu de Únits per Valéncia, Ana Calatayud, ha argumentat que Salom i el Bloc-Compromís porten temps criticant des de diversos mitjans la postura del seu partit d’haver portat davant la justícia alguns fets que presumptament podrien ser constitutius de delicte; per tant critiquen en lloc de recolzar i complir amb l’obligació de qualsevol regidor de posar en coneixement de la justícia qualsevol indici de presumpte delicte. En aquest sentit, Calatayud reconeix que no va tardar a adonar-se del teatre que tenia muntat Salom amb el Partit Popular per a fer creure a la resta el que no era. Enganys, abstencions en temes on al PP li interessa, falta de denúncia de possibles irregularitats,… accions que Calatayud qualifica de “compadreo” per a tapar dubtoses actuacions de l’Equip de Govern, encara que açò supose greus perjudicis per a les arques municipals i per als ciutadans del nostre municipi. Per exemple, el cas de la compra i l’enderrocament de l’edifici de Correus, on en primer lloc el Bloc-Compromís va rebutjar l’oferta de Calatayud de fer pinya per a evitar el seu enderrocament i posteriorment i una vegada havia sigut derrocat l’edifici i ja no es podia fer res, van eixir a criticar-ho.
Per la seua banda, el regidor no adscrit, Carles Albert, qualifica de completament enganyosa per als ciutadans la política que Bloc-Compromís realitza a Carcaixent i acusa al seu portaveu, Paco Salom, de no voler que impere la transparència en l’Ajuntament de Carcaixent perquè així els ciutadans no s’assabenten del doble joc que pràctica.

Entre moltes altres coses, el Bloc- Compromís s’ha oposat al fet que es facen públiques les actes de les comissions informatives i de les juntes de govern; així com també es van oposar a la constitució d’una comissió d´investigació per a esclarir el tema de la contrata del fem i la presumpta irregularitat d´estar pagant l´Ajuntament serveis que la empresa no li presta. Fets els quals es troben actualment i davant la denúncia de C. Albert en el Tribunal de Comptes d’Espanya.
Per a finalitzar, C. Albert i Ana Calatayud afirmen que encara que no comparteixen ideologia política si que comparteixen la forma de fer oposició. Per a nosaltres, (i a diferència del Bloc-Compromís de Carcaixent), l’oposició responsable és preocupar-nos pel benestar dels ciutadans, defensar els seus interessos i des de les nostres postures, proposar mesures encaminades a millorar la situació actual (Rebaixa de l’IBI, Reforma de la plusvàlua, mesures per a afavorir el comerç local,…), així com afavorir la transparència política i la participació ciutadana.

Fiscalització dels comptes municipals

Però també; (i encara que ens conste diners de la nostra butxaca i hàgem d’enfrontar-nos a processos judicials), també considerem oposició responsable el realitzar una exhaustiva fiscalització dels comptes municipals i davant el que pensem puga suposar una presumpta irregularitat, complir amb el nostre deure i posar en coneixement de la justícia tots els fets que presumptament puguen ser constitutius de delicte; cosa que desconeixem si Bloc-Compromís ha fet alguna vegada. Per tant, es pot perfectament fer una política constructiva, però sense oblidar que els ciutadans ens han situat en l’oposició per a fiscalitzar i controlar la gestió municipal i sembla i els fets demostren que Bloc- Compromís ha oblidat la segona part.

21 Comentarios

 1. BRAVOOOOOO..!!!!
  Paco… t´han llepat o que…????
  A la pròxima tornes….!!!!
  Ens pots explicar que feies tu a feltre??
  Ens pots explicar lo dels viatjes a les altres ciutats??
  Crec que l´ajuntament s´ha convertit en una mamella i quan vegueu risc de deixar de xuplar d´ella se vos en vá la xaveta….
  BUENO PACO, COM A CIUTADÁ I CONTRIBUENT DE CARCAIXENT, EXIGISC QUE EM DONES EXPLICACIONS…. AÇI T´ESPERE…!!!

 2. Anem arreglats amb estos dos. Carcaixent deu ser l’unic poble del món en el que la oposició critica a la oposició. I en la que una representant d’un partit de la dreta fa comunicats de prensa en companyia de un trànsfuga que prové d’un partit d’esquerres. Primer es va carregar el Psoe, i ara ho farà en UxV. Per què no anuncieu ja que anireu en la mateixa llista i vos deixeu de paripés?
  En un comentari anterior Ana diu que (si ix en la pròxima legislatura perque francament això encara s’ha de vore….) no donarà suport ni al PP ni en Compromís. Vale, i entonces…. per a què te volem en l’ajuntament? Per a montar bulla?
  Mireu Carles i Ana Ana i Carles, tantes ànsies de carregar-se a Compromís només signifiquen una cosa: vosatros també sabeu que son l’única opció de govern en la pròxima legislatura. Ací no necesitem politica espectacle ni rabietes sino solucions als problemes del poble . Pero vosatros a lo vostre, a vore si rasqueu algo..

 3. Ana i Carles saben perfectament que Paco no va estar en ixe viatge. I ho saben. Ho saben perquè preguntaren i se’ls va dir. I ja fa uns quants mesos. Si ara volen traure merda sense importar a qui esguite, és el seu problema i tàctica. Igual no és la millor. Igual és patètica. Però allà ells.
  I igual Ribera Express hauria de contrastar informacions abans de publicar res. Això solem fer els periodistes.

  • Ana i Carles van preguntar i mitjançant escrit certificat se’ls va contestar que entre altres coses el citat regidor (Paco Salom) havia assistit al municipi de Feltre. També se’ns va dir que respecte de les gestions realitzades per encomanda de l’alcaldia, les mateixes van consistir en lliurament d’una carta de l’alcaldessa dirigida a l’alcalde de Feltre. Ahh per cert, la pròpia alcaldessa en una reunió de l’Ajuntament (no amb regidors) i amb testimonis pel mig també va afirmar que el sr Salom havia anat a aqueix viatge. Així que la informació està més que contrastada, així que menys insults i menys intentar desviar l´atenció i més explicacions.

 4. Hola Un d’ací! Amb tots els meus respetes els mitjans de comunicació no podem constrastar ó investigar tot el que diuen els responsables de grups municipals ó partits polítics. Tampoc hem reclamat l’accés a l’enquesta per fiscalitzar-la. Si algú mentix ó no refelexa la realitat esteu per a desmentir-ho i deixar en mal lloc al mentider. No li costa res a la teua formació fer un comunicat oficial desmentint esta acusació.
  No demanes tant als mitjans de comunicació i sigues més exigent amb els responsables de la informació.
  Salutacions i gràcies per seguir-nos.

 5. No entraré a valorar temes polítics. Cadascú pot opinar com crega sobre la forma en que els regidors i els grups actuen en l’ajuntament.

  Dit això si que vull deixar clar el tema del viatge a Feltre, sobre el que Ana Calatayud va tindre informació puntual quan va demanar explicacions en l’ajuntament.

  Malgrat el que poguera haver-se-li comunicat per part d’algú, Jo, Paco Salom, no he anat a Feltre en ma vida. Això ho sap Ana Calatayud, perquè li va ser aclarit per mi directament, repetisc, en setembre del 2013. I no obstant això, ara, mesos despres, i de manera irresponsable en un comunicat a la premsa s’insisteix en un tema que sabem que és fals.

  A partir d’ahi, considere clara la intenció de perjudicar-me a mi i a Compromís, de manera que em reserve el dret d’actuar legalment contra tot aquell que insistisca en el tema d’un suposat viatge a Feltre (Itàlia), o a qualsevol dels llocs sobre els que el tal Raul pregunta; així com també contra els qui havent estat informats col·laboren en la difusió i multiplicació de la mentida. Evidentment els mitjans de comunicació no poden contrastar-ho tot, però una vegada informats no poden ignorar la realitat i fer com si res haguera passat.

  Paco Salom

  • ¡¡¡ Hombre que gran honor , el Sr. Salom en este foro !!!!
   Pensábamos que ya no nos querías . TOC TOC TOC

   No se cual es el motivo del escándalo.
   Según he podido leer por aquí :
   1 – Se ha afirmado que la alcaldesa , en una reunión , habló sobre tu viaje
   a ese dichoso pueblo.
   2- Se ha afirmado que se informó oficialmente desde el MIA de ese viaje

   ¿ Que nos estas queriendo decir ? ¿ que la alcaldesa mintió ? ¿ que algún funcionario mintió ? ¿ como pueden saber Calatayud y Albert que estuviste oficialmente en ese pueblo ? ¿ como pueden saber Calatayud y Albert que NO estuvistes en Feltre ?

   ¡¡¡ Chaval , creo que te la han jugao y no ha sido ni Calatayud , ni Albert !!!
   A mi me da igual donde tu vayas pero no me da igual lo que callas y lo que votas.
   Políticamente estas más que muerto y lo del viajecito a Feltre me parece una anécdota. Al fin y al cabo como concejal, puedes ir en representación del MIA si así lo dispone nuestra alcaldesa , igual que pueden celebrar matrimonio si ella así lo dispone-

   Lo que hacen Ana y Carles , no considero que sea impresentable , solamente se dedican a contarnos lo que ocurre dentro del MIA y que en legislaturas anteriores no ocurría.

   El Sr Salom dice que no a viajado a Feltre.
   es palabra de Salom , te alabamos Salom. ( pueden sentarse ).TOC TOC TOC
   ¿ al final en quién debemos creer ? ¿ en la palabra de Salom ? ¿ en la de la alcaldesa ? ¿ en la del funcionario municipal ?
   ¿ que fem chiquets , a quí cregem ?
   ¡¡¡¡ Que intriga xD !!!

   Paco , pastilleta y adelante , que aún te queda mucho por pasar
   ¡¡¡ Esto no es na !!!!!

   ¡¡¡ Perdona a tu pueblo Salom , perdona a tu puee-eeeeeblo , perdonalo Salom !!!!
   jaaaaaaa jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

   Ahhhhhhhh y una pregunta ¿ de haber ido en representación del MIA , te pondrías el traje , no ? TOC TOC TOC

   Por cierto , creo que ni a Calatayud , ni a Albert , le han servido tus explicaciones , deduzco que deben haber perdido su confianza en tu palabra y no se el porqué ( con lo buen chico que tu eres) ¿ algo habrá , digo yo ?
   Yo personalmente no confío nada en tu palabra , los hechos me dicen que no debo de hacerlo , has abusado de la confianza de alguna gente y eso tiene un precio: la desconfianza hacia ti y todo lo que nos puedes contar.

  • Sr. Salom, estic comprobant que en política, cada dia les coses es compliquen més.
   Arriben unes eleccions, en este cas les europees i alguns polítics ansiosos de poder es posen nerviosos, comencen a fer enquestes d’opinió i intenció de vot (per cert que no són gratuïtes) i a alguns se’ls pugen els fums al cap i comencen a aparéixer-los certes al·lucinacions, que freguen a vegades el surrealisme.
   Una no pot ni obrir la boca per a posar de manifest uns fets i a les proves em remet. Quan jo faig unes declaracions, no és perquè m’invent res, sinó per què he demanat informació i se m’ha facilitat. Si, com a regidora electa pels ciutadans que van confiar en el meu partit perquè els represente i en compliment del jurament de complir i fer complir les funcions del meu càrrec des de l’ordenament constitucional vigent, dignament, des de l’oposició i  buscant la transparència que tant se troba a faltar en molts polítics, vaig sol·licitar una certa informació al Sr. Vicesecretari del nostre Ajuntament referent a informació sobre la asistencia del regidor D. Francesc Salom, al municipi de Feltre (Italia). Sempre he cregut en la paraula dels funcionaris i més inclús de la figura d’un secretari, que com a fedatari públic i sota la responsabilitat que representa, quan certifica un document s’entén que diu la veritat. Algú entén que un secretari d’Ajuntament emeta informes erronis? i si així fóra, A qui dec de creure, a l’informe d’un funcionari, firmat sota la seua responsabilitat? o bé a les declaracions verbals i/o telefòniques d’un polític? Perquè si he de respondre, ho tinc molt clar un certificat no se’l pot portar el vent com les paraules, allò que s’ha escrit, escrit està. El que està clar que ací passa algo i algú no obeïx a la veritat, perquè no entenc que una persona amb responsabilitats vaja equivocant-se amb els seus informes i amb això enganyant als que busquem la transparència de les administracions, que falta els fa. Per tant, les meues declaracions es basen en un informe redactat per un funcionari, ni més ni menys. Ara bé, si tenim funcionaris teledirigits, que emeten informes i els modifiquen en funció de pressions, que Déu ens agarre confessats perquè ja estem prou desprestigiats els polítics com perquè també s’hagen pogut contaminar al cos funcionarial, perquè si és així, açò es va a transformar en la selva del més fort, per damunt de la Llei. Repetisc, als informes em remet i si algú s’ha equivocat en els seus informes o no ha posat la veritat, que carregue amb les conseqüències i que ho desmentisca públicament.

 6. Paco, con todos los respetos hay algo que no me cuadra. No pongo en duda tus palabras, eso faltaría, pero si Carles y Ana tienen un papel oficial que dice que fuiste, la alcaldesa dice que fuiste y tu dices que no fuiste, entonces hay algo o alguien que miente o está equivocado cuando menos:

  – El MI que emite el papel oficial diciendo que fuiste
  – La alcaldesa que te encomendó el viaje y dice que fuste
  – Tu que reafirmas que nunca fuiste a Italia.

  Uno o varios de los tres miente, Carles y Ana solo copian y pegan del papel que les han dado.

  Por otra parte no se puede estar acusando a la oposición de judicializar la política municipal y ahora tu amenazar a todo quisqui con mandarle al juzgado, no es coherente y demuestra un miedo que no debería demostrar quien se siente seguro de sus actos y de sus palabras.

  Saludos

 7. Esto está que se sale. Mucho nervio veo por aqui.
  Si seguimos asi, a partir de enero del 2015 esto debe estar uffffffffff
  Y a todo esto, el más listo es Juanito Alcalde, que se lleva la pasta calentita y no discute con nadie

 8. A ver PACO SALOM, unas preguntas.. son sólo dudas que tengo…
  Visto y observado tu obsesión por desmentir que supuestamente nunca has estado en Feltre por temas del ayuntamiento…me pregunto;
  Cabria la posibilidad de que hayas estado supuestamente en alguna de las ciudades que se conocen donde han ido representantes del ayuntamiento???
  Cabria la posibilidad de que quieres dar fuerza a que no ha sido feltre esa ciudad para supuestamente encubrir que ha sido en otra ciudad??
  Cabria la posibilidad de que te estés viendo presionado a consecuencia de que se pueda avecinar el descubrimiento de que supuestamente hayas estado en alguna otra ciudad??
  Y casi termino… no crees que vas a pagar un precio muy alto por simplemente haberte echado el farol de que vas a ser póximo alcalde de carcaixent??
  Ahhh y por cierto… es verdad que durante la mañana de ayer previo a la comisión de gobierno, supuestamente tu y tus compañeros de partido abordasteis en el ayuntamiento tanto a carles albert como a ana calatayud en plan intimidatorio al estilo «camorra napolitana» y se montó un buen sarao???
  Desconozco si fué así o no, pero es lo que comentan por la calle, y claro, en caso afirmativo, y si presuntamente actúas de esa forma siendo un simple concejal, me preocuparía muy mucho y me pregunto cuales serían tu forma de proceder con la vara de mando de esta ciudad en tus manos…

  Deseo aclarar que sólo son preguntas que me hago a mi mismo y a las cuales busco una clara respuesta, por lo que agradecería una aclaración si fuera posible, y siempre desde el respeto y la buena fe… MUCHAS GRACIAS

  • En resum, que t’has cagat.

   Ara vas amb «presuntamentes, agradeceria, respeto y buena fe y MUCHAS GRACIAS».

   Com ha canviat el tono eh…. jaaaaaaaaaa jaaaaaaaa jaaaaaaaa

 9. Ana es una persona que siempre dice la verdad, pero el Vicesecretario, el cual es capaz de firmar su muerte, ha emitido un informe lleno de maldad y ahí es donde Ana ha fallado, pero si hay que pedir disculpas, se piden, en cuanto a l ineptitud y mesinfotisme de Paco Salom a lo largo de su legislatura, eso no hay que ponerlo en duda.

 10. Mira Paquito , cariño , no le había dado mucha importancia a tus comentarios , hasta que el Sr Tadeo me ha puesto en antecedentes del tipo de actitud a la que te has abogado.
  Nadie a dicho nada personalmente hacia tu persona , si tu » cariño » portas una carta a Feltre por encargo de la alcaldesa de Carcaixent ( lo dice por escrito y con registro de salida en el MIA ) el secretario municipal ( fedatario público en el ayuntamiento , el que tiene la potestad de dar fe de hechos ) , se supone que lo haces como político , porque no creo que la alcaldesa deposite su CONFIANZA en un particular.
  Si tu no quieres ser político , ya sabes lo que tienes que hacer ( es algo que deberías haber hecho mucho tiempo ).
  En mi opinión , estamos valorando quién tiene más credibilidad , si tu palabra ( porque no nos has aportado ningún tipo de prueba ) o lo que se dice en un documento firmado y cuñado por el MIA.
  ¿ Como le demostrastes a Calatayud que tu jamás habías estado en la ciudad de Feltre ? Estamos dispuestos a que nos cuentes lo mismo que le transmitistes a Calatuyud ( la opinión pública se lo merece ).
  Respecto a ese tipo de advertencias que le haces a todo el mundo que critíque a Compromis :
  1- puedes hacer lo que te plazca
  2- Ahora va y resulta que no podemos opinar sobre las actuaciones de un
  partido político ¡¡¡ Anda macho , que la dictadura ya se acabó hace bastante
  tiempo !!! ¿ no te parece » gran político Salom «?
  Si quieres amenezar a alguien por difamarte , ya sabes , ahí tienes al Sr Darijo ( ex-secretario municipal de Carcaixent ) para llevarlo al juzgado cuando te plazca y de paso te llevas a la alcaldesa ( pues según se ha comentado , ella misma en una reunión también afirmó públicamente que habías ido a Feltre a llevar una carta en su nombre ). A ver si te atreves Chulín
  jaaaaaaaa jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  Y lo que se ha comentado de acorralar a Calatayud con todos los de tu grupo , espero que no sea cierto , porque ello revelaría tu gran cobardía , como político y como hombre.
  Cuidado con las cosas que haces , que esta Calatayud no se corta un pelo en tomar medidas.Con ella creo que no funciona lo de compadreo TOC TOC TOC

  • Tens molta informació tu, no? Informació personal, sembla, i familiar, sembla també.

   Jaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaa
   TOC TOC TOC!!!

 11. Demanar disculpes Ana Calatayud??? Rectificar ella??? Jajajajaj Això sí que és un bon xiste. No veus que ja li tiren la culpa a l’alcaldessa, al vicesecretari i a… El tema és fer una bola, ruido, sospites i a vore si algú traga.
  Penosa manera de voler guanyar quatre vots.

  • Menos mal que hay un certificado dónde pone lo que pone y unos quantos como el señor salom y todos los del bloc os habeís tragado vuestras palabras y vuestras amenazas. Bonita forma para uno que quiere ser alcalde, insultar y amenazar a otros concejales. ¿Eso es la cultura del bloc?

 12. Davant l’escalada de comentaris que rebem sobre este tema i la dificultat en penjar ó censurar-los pel seu contingut i a més que ja s’han expresat nombroses opinions a favor i en contra hem decidit tancar els comentaris a este tema.
  Els lectors que tinguen interés en expresar-se sempre podem fer-ho com article d’opinió amb nom, cognoms i DNI. Espere que comprengau esta decissió
  Salutacions !

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here