Paco Salom: «Faré un govern progressista i oferiré la col.laboració a la resta de forces»

39
639
Salom ahir en la Trobada de Corbera
Paco Salom en un acte oficial davant l’Ajuntament

L’actual dirigent de Bloc-Compromís a Carcaixent, Paco Salom, s’ha mostrat partidari de fer «un govern progressista, ó d’esquerres», tot i no descartar la possibilitat de «governar en minoria» cas que a les pròximes eleccions municipals es reproduira el resultat de l’enquesta encarregada per esta formació i que li atorgaven 10 regidors dels 21 que conformen la corporació local.

No descarta governar en minoria

Salom ha precissat a Riberaexpress que governar de forma minoritària seria «un últim extrem» i ha avançat que cas de ser elegit alcalde «oferirem la col.laboració a la resta de grups que no formen part del govern». I ha aprofitat l’ocasió per denunciar que » fa molt de temps que ens hem oferit a l’equip de Lola Botella però mai ens ha fet cas».

El portaveu municipal de Compromís augura que la pròxima «serà una legislatura molt dura des del punt de vista econòmic» i que per tant «toca arrimar el muscle».

La polèmica enquesta feta per joves d’altres municipis a peu de carrer amb un total de 256 entrevistes dona 10 regidors a Compromís i només 6 al PP, a la par que revetlava que Salom era el polític «més valorat» i que més d’un 40% dels enquestats li agradaria que ell fora el pròxim alcalde de Carcaixent. També els enquestats responien a problemàtiques del poble, que per a ells era «‘bàsicament la de l’atur i lo fatal que estan  passan-to molt veïns del poble».

Enquesta assessorada per la Universitat

Davant els dubtes que ha despertat la validesa d’esta enquesta, Paco Salom ha assegurat a este mitjà digital que ha sigut feta «amb rigor estadístic», disenyada per un Llicenciat en Ciències Polítiques, «seguint l’estructura de les questes del CIS» i a més «assessorada per la Universitat de València».

El principal objectiu de la mostra era la de «conèixer quina és la tendència política dels carcaixentins, que clarament reflexa que «volen un canvi de govern».

Mai es pregunta per un trànsfuga

Salom ha explicat que l’enquesta sols preguntava pels candidats com Lola Botella i Salvador Ferrer, de qui dubta siga qui encapçale la llista del PP. També preguntava per Ana Calatayud i Juan Albert però  no ho feia pel PSPV-PSOE «no es coneix el candidat», per EU «fa 8 anys que no es presenta esta formació en Carcaixent», ni per Carlos Albert, «en quina enquesta es pregunta per un trànsfuga?».

A les freqüents acusacions que li fan des d’alguns àmbits polítiques que Compromís fa una oposició «light», el seu màxim dirigent local es defén «nosaltres fem una oposició constructiva en els temes importants, diferent a la d’altres grups en Carcaixent perquè el que pretenem en principi és ajudar a resoldre els problemes».  Salom considera que en la problemàtica de les dietes denunciada perUnits per València, «és un tema de fa 6 ó 7 anys en el que ferem les crítiques corresponents, i ara Ana Calatayud ha preferit fer un escàndol de un tema que nosaltres saviem que difícilment anava a prosperar. I  ha afegit que «la denúncia al jutjat és legítima des del punt de vista jurídic, però danya a la persona i a la institució».

Riberaexpress

39 Comentarios

 1. No done credit…!!!! sabeu que??? que passe d´opinar per a donar-li mes boomm a l´assumpte, perque crec que realment es el que es preten fer amb tot açò.
  Referent a carles albert, et diré que quasi val mes ser un transfuga que uns traidors i recollir els vots d´un electorat d´esquerra nacionalista per a vendre-los a la dreta fascista…
  exemples:
  Benifaió (amb moció de censura)
  almussafes (dos llegislatures seguides BLOC-PP)….
  Per altra banda, carles mai ha actuat com a transfuga, donat que no ha eixit de cap partit per entrar en altre, ni molt menys per a desestabilitzar un govern…. en tot cas, digam-li independent.
  I referent a ana calatayud, que vols que et diga??? que es per exemple la tia amb «los cocos bien puestos»… que ha entrat a l´ajuntament no deixant-se amedrentar pel poder ranci ni les artimanyes de la dreta mes extrema i reaccionaria de carcaixent.. per exemple
  Sincerament, crec que esteu perdent la templança, perque es l´unic cartux que li queda a paco salom per ser alcalde, perque en aquesta ocasió es… «o alcalde o a la calle»…. i al mateix temps, perque a valència ha perdut part de la credibilitat del seu partit donat que porta molts anys intentant-ho i sense poder aconseguir-ho i creuen que el bloc a carcaixent necessita un nou lider…
  Amb tots els meus respectes…. paco, deixau ja…!!!!

  • tránsfuga.

   (Del lat. transfŭga).

   1. com. Persona que pasa de una ideología o colectividad a otra.

   2. com. Persona que con un cargo público no abandona este al separarse del partido que lo presentó como candidato.

   3. com. Militar que cambia de bando en tiempo de conflicto.

  • Mare meua com està el pati… hi ha gent que està molt nerviosa eh?

   Mira, jo no sóc d’un partit concret. M’agrada triar en funció del que considere que és millor en cada cas (criteri propi). Però si he de triar a algú que treballe i que faça les coses bé A CARCAIXENT és la gent de Compromís. Ara me diran que jo sóc açò, o allò o lo altre, me dona igual. Tenen gent preparada, que treballa, i que tenen una carrera professional. Ah, i no han governat mai A CARCAIXENT. Estem parlant d’eleccions municipals. Si vols castigar a l’opció més viable per a traure al poble del forat on un tall de *************** ens han ficat (PSOE – Blaveros governant, xe, gran alcalde Rafa Navarro i gran segon de fila Juanito Albert + anys de majoria PP + ara PP i ex-blavero, o barero, Juanito Albert), castiga’ls, però tots els exemples són d’altres pobles. I jo, per a les locals, votaré la que considere la millor opció per al meu poble. I són ells.

 2. Ya vamos…el » santone » y su secta empiezan a predicar . Con todos mis respectos …. a pescar que relaja mucho.

  • Home, que Paco represente al poble amb mes de 20.000 habitants que mes vots ha tret per a Compromis… digo yo, que igual pensa que es un lider eficiente. Pero tu diras que no y que no se que… te conteste ja:

   Muajajajajajaja me rio en tu cara!

 3. Gràcies Paco!!!

  Diu el Sr.Salom que en la “problemática” de les dietes denunciada per Units per València, “és un tema de fa 6 ó 7 anys en el que ferem les crítiques corresponents, i ara Ana Calatayud ha preferit fer un escàndol de un tema que nosaltres saviem que difícilment anava a prosperar, el tema està recorregut, però igual vosté també té contactes amb el més enllà i sap que no prosperarà. Sr. Salom Units per València no denúncia una “problemática”, denúncia fets que podrien ser constitutius de delicte.

  El tema de les factures no és de fa 6 o 7 anys, els fets si, el pagament d’eixes minutes no i eixe pagament és el que es denuncia en seu judicial, perquè podia ser constitutiu de delicte i els delictes es denuncien en el jutjat no fent les crítiques corresponents, on va fer vosté les crítiques? en el despatx de la Sra. Alcaldessa o per telèfon a ella o algun membre del seu Equip de Govern, perquè per descomptat, els ciutadans no s’havien assabentat. Jo a diferencia de vostè, considere que el que danya a la institució són altres coses, la falta de fiscalització i control del govern local, que ni vosté, ni alguns funcionaris han dut a terme durant molts anys. I per descomptat la falta de transparència, amb la resta de grups municipals, perquè vosté està molt al dia de tot el que es cou abans que els altres tinguem la informació (reglaments municipals, pressupost per al 2014, compra d’edificis, subvencions Ruralter, …)
  Sr. Salom vosté no fa oposició, vosté a confós l’exercici de l’oposició amb l’amigable compadreo»

  He de reconéixer que quan va iniciar la legislatura vaig pensar realment, en que vosté feia oposició, però no vaig tardar a donar-me compte del “teatre” que tenia vostè muntat amb els del PP, per a fer creure a la resta el que no era, enganys, abstencions en temes on interessa, falta de denúncia de possibles “irregularitats”, una infinitat de detalls que eixiran a la llum, prompte o tard, no li càpia el menor dubte. Diu vostè: » fa molt de temps que ens hem oferit a l’equip de Lola Botella però mai ens ha fet cas”, no em faça riure, porten més de quince anys «de colegas», hui per tú, demá per mi.

  Compadreo, «salvar el cul», per a tapar actuacions dubtoses de l’Equip de Govern o d’algun funcionari municipal, encara que això supose greus perjuís per a les arques municipals (per a tots els ciutadans), molt interés per a defendre els treballadors públics, però poc interés en la defensa de l’interés general i de la resta de treballadors.

  Mire un detall, d’un dels temes que està actualment en seu judicial, després que per la fiscalia es comprovara que podien existir indicis de delicte de prevaricació i malversació de fons públics i que va suposar un perjuí per a les arques municipals de més de 90.000 euros, em vaig assabentar perquè vosté va preguntar per este tema, va fer la “crítica corresponent” i li pregunte jo: si els 90.000 euros hagueren eixit de la seua butxaca, s’haguera també quedat amb la crítica corresponent?, ho dubte. Sr. Salom, per si no ho sap, a vosté el trien els ciutadans per a defendre els diners públics millor que si foren els seus propis, almenys això és el que jo considere, vosté ja he comprovat que no, igual que al PP, a vosté, només li preocupen els interessos personals i partidistes i tenen el desvergonyiment d’acusar-me a mi d’egocentrista, en fi, el temps ho posa tot en el seu lloc i vosté porta ja molts anys intentant fer creure que està en un lloc, quan la realitat és molt distinta.

  No es preocupe vosté si ha de governar en minoria la pròxima legislatura, no necessita fer pactes com el de Juanito, el Partit Popular segur que estarà en disposició de tornar-li a vosté algun dels molts favors que vosté els ha fet durant estos quinze anys, podran vostés continuar tapant les seues vergonyes. Però, per favor, deixe de confondre a la ciutadania fent-los creure que Compromís a Carcaixent, és el que molts, ja sabem que no és.

  Com ha dit el Kako en alguna ocasió, “el pacto con el diablo” es para toda la vida i te consecuencies, aixi que el millor que podría fer es deixar pas.

  • Mira Ana, des del respecte. Els oportunistes polítics feu molt de mal. A més tu milites en una força que té de valencianista lo que jo tinc de torero, i jo ho senc molt, però m’ho ha prohibit el metge. Com a ciutadà estic fart de partits polítics que basen la seua campanya en el «contra…», i a mi, que me preocupe per seguir la política local, m’agrada la forma de fer i de treballar, ja no de Paco Salom, que és una persona, sinó de l’equip que duu darrere.

   Vicent Albelda és mestre. És bona gent i treballa pels demés. Dedica temps a la millora conjunta del poble a més de fer una de les feines més importants del món, l’ensenyament.

   Vicent Roca, una persona eficient i treballadora. Si és que quan parlen se’ls nota que han treballat redéu… no improvisen i tots reconeixeu en privat que vos agrada com treballen. A més és gent jove, i preparada.

   Ivan Martí, és una persona amb trellat. I quan parla als plenaris va a la molla, i no se’n va per les rames… que fa mooooooolta falta actualment. I ha fet molta feina des de que va entrar. I també és jove.

   A Desiré, o a Rosa, les conec menys, però formen part d’un equip de treball, i no com altres partits, que treballen de formes molt diferents. Qualsevol que puga llegir això dirà… este és dels seus… Doncs penseu el que vullgueu. Jo sóc dels que treballen per a mi. I no per a fer-se un lloc, guanyar un salari, i al ciutadà que li donen pel sac…

   I ho lamente molt, però no m’agrada la vostra forma de fer ni d’estar en política. Borumballa i soroll. Moltes falles, traques i bunyols…

   A més, el vostre precursor polític va acabar fagocitat pel PP, així que… és un fet històric.

   • Mira Rau-et, te diré que jo tinc de oportunista política, lo que tu tens de torero.

    Ni he necessitat la política, ni la necessite per a viure ni per a mantindre el meu «modus vivendi», per a això he comptat sempre amb el meu treball i treballe, per sort sense parar desde els 20 anys, aixi que en este tema clases poques.

    No li consentix que em title d’oportunista i menys darrere d’un nick

    • No anava el comentari per qüestions professionals. Quasi hauria de ser obligatori que tots els polítics tingueren ofici i benefici abans d’entrar a gestionar. No anaven per eixa via els comentaris. Se pot entrar en política per moltes raons. I segurament amb la millor de les intencions. Però les capacitats i les aspiracions de cadascú són les capacitats i les aspiracions de cadascú. Satisfeta de la feina feta fins ara pel teu grup? Jo m’ho faria mirar… si ho estima vostè oportú. I si no, doncs a la marxa. Ànim =)

  • Esteu molt nerviosos eh? i feu moltes faltes d’ortografia. «Así», duu accent en castellà. «más» també. I «Paco» és un nom propi. Va en majúscula.

   De res.

   Acabe de fer el que fas tú. Gran nivell argumental… 😉

 4. Encuesta realizada por un licenciado en ciencias políticas y asesorada por la universidad. No será realizada por un estudiante de ciencias políticas como trabajo de clase. Además la encuesta que colgaron ustedes en internet no estaba hecha por enquestes epv (en su blog, ahora eliminado, se definían como aficionados y que no se tomara su trabajo como valoraciones serias. Por tanto señor salom, como ciudadano de este pueblo quiero saber quien ha hecho la encuesta. Esto me huele muy mal y a muy manipulado.

 5. Senyor Salom, m’agradaria dir-li diverses coses. En primer lloc dir-li que mai havia vist a un polític després d’una enquesta cuinada al seu gust anar tan de sobrat i màxime quan encara no ha passat per les urnes, per tant una miqueta més d’humilitat i de respecte cap als ciutadans de Carcaixent que encara tenen que emetre el seu veredicto.
  En segon lloc vostè menteix referent a que Lola Botella mai els ha fet cas; ja que és més que evident el bon rollito que hi ha entre vostès des de fa ja molts, molts anys (no s´enrecorda de la crítica de la falla de la plaça major de l´any passant) (per tant, no sols som nosaltres qui ho pensem), i probes no ens falten (la frustrada moció de censura contra ella, les seues reunions a esquena dels altres grups per a pactar el reglament municipal, els pressupostos municipals i moltes, moltes altres coses més).
  Vostès mateixos fan aquesta contestació per la polèmica suscitada per l’enquesta, per tant estan admetent implícitament lo cuinada al seu gust que està i per tant no li ha quedat una altra cosa que eixir a desmentir-ho. Per cert, rigor estadístic? Seguint l’estructura d’enquestes del CIS? Primerament dir-li que com vostè admet, l’enquesta està feta pel Bloc Jove (primer indicador de total parcialitat), jo vaig ser testimoni i part (entre altres coses perquè a mi mateix em van realitzar aquesta enquesta), de quin tipus de gent entrevistaven i a quin tipus de gent no entrevistaven (direccionalitat dels resultats); i aqueix mateix dia, sense saber els resultats ja vaig opinar de com havien fet l’enquesta; per tant si vostès volgueren que aquesta enquesta fóra creïble hagueren hagut d’haver realitzat i publicat el mostreig dels enquestats, ja que els seus companys del Bloc Jove han enquestat tal com diu el CIS en proporció a la població de Carcaixent, és a dir, un X% de majors de 65, un Y% de 18 a 30 anys, un Z% de… en proporció a la piràmide d’edat del nostre poble? Ja que les borses d’edats són molt diferents en la nostra població i açò influeix i molt en els resultats electorals, sobretot si vostès van preguntar majoritàriament a cert tipus de persones que sabien que les seues respostes els podien ser favorables. Per cert, durant les enquestes també hi havia pels voltants gent del Bloc Jove de Carcaixent… Així com també podíem parlar de la gran quantitat d’indecisos que hi ha (22%), per tant, vostè està venent la pell de l’ós abans de caçar-ho.
  També podem parlar del fet de posar a dues persones del PP i a cap del Psoe, ja que la seua explicació manca de sentit “No es coneix el seu candidat” i el del PP si?,… en fi… perquè donar-li més explicacions i dades objectives que vostès no volen veure. No intente simplificar-ho al fet que jo o altres persones no estan en l’enquesta i per açò la critiquem. La critiquem perquè a quilòmetres es veu que està feta de manera que del resultat que el teu vols que de.
  En quant a la seua obsessió en la meua persona i a intentar desqualificar-me per alguna cosa serà. Solament li dic que jo amb un sol regidor, presente almenys tantes propostes com vosaltres amb 6 regidors i al meu entendre oposició constructiva no és pactar per baix amb Lola votar en contra i deixar l’assumpte sense remoure-ho. Pel que diu vostè pretén fer creure als ciutadans que és vostè l’únic que presenta propostes constructives, i que dir de les proposstes d´UxV o meues (IBI, plusvàlua, fem i moltíssimes més) ixes no son constructives?, però quan s’ha comès una presumpta irregularitat és el nostre deure posar-ho en coneixement de la justícia perquè actue, cosa que tu mai has fet; és més, has intentat tapar-ho tot el possible com en el tema del fem, opossan-te al fet que es formara una comissió d´investigació per a esclarir uns fets. Fets que a dia d’avui es troben en el tribunal de Comptes d’Espanya.
  Així que Sr. Salom no tilde d’egocentrisme als altres quan el més egocentrista és vostè i no intente donar-nos classes de regeneració política que ja porta 15 anys a l’Ajuntament. Per tant, què pensa vostè de la limitació de mandats? Jo com he dit per activa i per passiva pense que 2 legislatures i a casa, es veu que vostè no.
  Ara traga la seua Brunete mediática a desqualificar-me i a atacar-me.

  • Carles, per a ser titulat universitari…(ejem) he de dir-te que no saps escriure, els teus textos no tenen coherència ni cohesió i a més fas més faltes que l’hòstia.

   Xato, mirateu i passa els teus textos per un corrector perquè ‘ma que costa poc’.

 6. Per lo que llisc en els comentaris, entonces si el PP i el BLOC trauen els mateixos regidors, a la hora de votar, Ana Calatayud i Carles Albert votarien al PP, no? O almenos no votarien al BLOC. Pues vaya…Preferisen pues que continue el PP? No seria millor que si tant parleu de cambi i tal, el fereu de veritat? En les mans dels partits menoritaris esta la clau de Carcaixent, i si ara no van a mullarse…No se…igual es pelear per pelear, pero me demostra poc de trellat que se diga aixo de «No volem al PP en la alcaldia» i ara que resulta que el podem tirar entre tots despues de tants anys, ara va i per lo que llisc, no se va a fer?

  A mi me dona igual qui mane mentres tiren al PP i a tota ixa calaña. Tinc 34 anys i desde que vote que governen els mateixos. I ja estem farts.

  • Está clar que vostè no ha entes res. Li conteste a la pregunta, Ana Calatayud no votaria al PP, ni tampoc al Bloc, sencillament perque pensa que si trauen els mateixos regidors, no es fará falta cap pacte amb ningún partit minoritari.

 7. Paco Salom:

    M’agradaria que expliquessis això farem un govern progressista o d’esquerres.
  Ja confirmeu per endavant que no serà un govern clarament d’Esquerres, això deixa clar que no ho sou, perquè no entenc el o d’esquerres, d’això s’és o no s’és.
  Que EU no s’hagi presentat en 8 anys, no vol dir que no es presenti ara, però si es presenta tingau per segur que defensarem les idees d’esquerra i la transparència dins de l’ajuntament.
  Els ciutadans estan farts d’aguantar tantes barbaritats com portem anys aguantant a Carcaixent, els compardeos i la falta d’informació per part seva i la seu grup del que passa dins de la institució sobretot per a la gent que els va donar el seu vot creient que eren d’esquerres.
  Paco tu saps que com a persona no tinc res a dir és més et tinc estima, però com a polític crec que estas defraudant a molta gent que va posar en tu la confiança presta perquè no havia més partits a la teva esquerra.

  • Xelo, des de la barrera els bous es veuen molt bé. Mira que me fot que esquerra unida, no ho estiga (unida, dic) com el PSOE (que ja veus com han acabat…) A mi no m’ha defraudat Paco… perquè no és ell. És el seu equip. I de vegades, en política, cal pactar amb «rivals».

   Un exemple, Bildu i el PP a Euskadi tenen governs conjunts. És delicte?

   No. És democràcia.

   • Raúl -et si em coneguessis no diries que sóc a la barrera , ni ara ni mai he participat en tot el que em dóna el cos , sempre he procurat saber que passa al meu poble , he participat en el 15M , en contra de la llei del avortament , en contra de les retallades del govern , contra la llei mordassa , en contra dels desnonaments , en contra dels maltractadors , en la Marxa per la dignitat a Madrid , en totes les vagues etc. Si això és estar a la barrera veient-les venir que algú m’ho digui com comprendras me la porta fluixa .
    Respecte que EU no està unida és la primera notícia i això que sóc fundadora des de l’any 86 abans i ara militant del PCPV .
    I respecte al Bloc- Compromís encara que tinc els meus dubtes abans pactaria amb ells que amb un partit de dretes , però sempre des de la base d’un programa.
    I que consti que el que jo parlo aquí és el que penso jo , no parlo en nom d’Esquerra Unida .
    Esquerra Unida – Carcaixent és un equip i si alguna cosa es decideix allà se signa amb el seu mombre igual que jo dono el meu i no m’amago darrera de cap nik .

    • M’alegraria molt que les teues paraules (respecte a la unitat) se materialitzaren en una alternativa seriosa d’esquerres (que viendo al PSOE què vols que et diga =) ) i que poguereu entrar al govern.

     No anava per la via personal el comentari, sinó per la via del partit. Però gràcies per l’aclariment. Ah, i si no pose el meu nom és perquè he decidit fer-ho així. No tot el món sap encaixar crítiques (no dic que siga el teu cas)

     Gràcies, i sort a tu i al teu equip

 8. Respecte a l`enquesta totes les dades aportades són correctes, la metodología utilitzada és la correcta, la mateixa que s´utilitza al CIS i compleix amb totes les garantíes la informació arreplegada i finalment els resultats de l`enquesta, es ací on veig que van dirigides totes les crítiques. Sincerament ú que té formació en estadistíca i que conéix els procediments a l`hora de realitzar enquestes és queda alucinat amb les burrades que alguns comentaristes fan, alguns perquè vist els comentaris no tenen ni idea, altres com algun regidor en els seus comentaris es posen en evidència, en concret un regidor (vist els comentaris sobre l`enquesta) mostra una indigència cultural i estadistíca extrema. Carles Albert ¿¿¿» si no sabes torear pà que te metes»????

  Per tant les crítiques respecte al resultat de l`enquesta poden ser les que desitje qui opina, perquè que no li agraden els resultats, no per la metodologia. Esta enquesta acompanya fitxa tècnica com fan tots els estudis seriosos, m`agradaria saber perquè alguns afirmen que està cuinada, ¿que ells han participat de la cuina? ¿Poden demostrar que està cuinada? NO
  I no ho poden fer perquè la cuina en este cas no existeix, acusssacions de parcialitat, de cuina, sense dades ni arguments etc….. Però clar amb estes dades damunt de la taula que van a dir els queden malparats????

  Particularment t jo em preocuparía si fora regidor de Carcaixent, alguns com els de Compromís(amb pocs recursos) fan enquestes, altres opinen sobre les enquestes d`altres des de la ignorància i el desconeixement, s`atreviràn a fer-ne alguna? La resposta es NO, i no perquè no la faràn, sinò perquè amb els resultats que trauràn no la faran pública i al final tornaran al de sempre, a opinar de les enquestes d`altres perquè no els agraden els resultats. Més treballar i menys críticar el treball d`altres!!!

  • Està bé llegir arguments i no tonteries de volta en quan en el fòrum este… gràcies!! 🙂 totalment d’acord.

   On està l’enquesta del PP? i la del PSOE? i la de EU? i la de UxV? i la de Juanito… bé, eixa és difícil…

   on està la vostra enquesta? la vostra metodologia? el vostre treball? el vostre esforç? ON ESTÀ???

   Menys criticar i més treballar, efectivament (que teclejar davant l’ordinador és molt fàcil)

   Lo diré en castellano, para que me entiendan.

   No es lo mismo predicar, que dar trigo…

 9. Muuuuuajajajaja. Xe quina risa, quina banda d’oposició. Això és el que estarà pensant Lola, Ino, Juanito i els seus 3000€ Ahullana i tota la colla al llegir-vos ací. Que la mateixa oposicio li tira els trastos al cap a l’oposicio i mentres els que manen realment se’n van «de rositas». Buajajajaja!

  Estava clar que aixo de la inteligencia no era el fort de Carles Albert que ha mentit a tot el seu partit i l’han expulsat. Pero… de ahi a picarte com un xiquet perque no figures en lenquesta… que et dol? No eres lider de ningun partit ni representes a ningu, estas xuplant del pot com uno mes i vas de transparent publicant les teues nomines pero a la saca que me lo llevo eh. Aisss. Vas a montarte UPyD? Fer un partit politic de Reiniciem Carcaixent? Montar-te EU? Perque no ens ho contes, obviament com no tens on caure mort algo estas buscante. Xico contau. O no vas a contestar?

  Aci sols hi han dos partits de dretes, PP i Units per Valencia. No estavem per a fiscalitzar a l’equip de govern senyora Calatayud? L’equip de govern es el PP i PSD. Ja s’ha reconciliat la familia q ara voste ataca al Bloc? El que li costara el asiento en la proxima legislatura eh?

  Jo era votant del PSOE, qui s’ho crega be i qui no tambe i ara soc votant de Compromis perque son els unics q han plantat cara i estan fent les coses bé, amb sentit comu, aci i alla.

  Com es pot dir que Bloc-Compromís és de dretes si ixen a defensar l’escola publica, la sanitat, la llei de l’avort, RTVV publica i en valencià, no admet el deute historic, prioritza les persones als bancs i amb un llarg etc? Cuanta hipocresia i que poc de sentit comu.

  Vostes mateixa confirmen que Compromis esta en auge, ara les critiques son per a ells i no per al PP… com han cambiat les coses,no.?

  Seguiu criticant el que vullgau, es gratis pero sabeu que lunic partit serios es Compromis.

  PSOE monta una llista que a partir del q fa 5 o 6 ja son persones q no tenen res a vore amb el colectiu, enganxades per a formar una llista. Si no teniu ni 21 persones al colectiu q voleu fer? Una banda. O hi ha algo q no siga cert Carles?

  PSD Juanito i 4 colegues.

  UxV Ana i… hi hava algu mes?

  PP la mateixa historieta de fa 15 anys.

  Força Barça i vixca Catalunya. Muajajaaja

 10. Esta vist que davant la falta d’arguments polítics uns quants (Raul-et, politic) es dediquen a mentir, difamar e insultar per a així tractar de desqualificar a tots els altres que no són de la corda del Bloc-Compromís. A vostès no val la pena ni contestar-los perquè es desqualifiquen vostès sols i solament són talibans enviats per a rebentar el fòrum i per a enaltir i fer veure que vostès i solament vostès són els posseïdors de la veritat, la raó,la cultura,… per tant estem davant dels nous «iluminati». Es veu que tenen la pedra filosofal d’Harry Potter.

  Quant a Albert, vostè no para de dir que l’enquesta està correctament realitzada però no aporta cap dada objectiva, es veu que sols vosté és coneixedor de la veritat absoluta i tan solament es limita a desqualificar-me. En quant a l’enquesta, si tanta gent des de diferents àmbits l’ha críticat per alguna cosa serà. Per cert, proves de que està cuinada, les que vulga i ja les he comentat des del mateix moment en què a mi mateix me la van fer. Per exemple, el realitzar l’enquesta majoritàriament a gent que per la seua forma de vestir, edat i altres factors visuals poden ser afins.
  Per cert, ni se torejar, ni m’interessa aprendre; sóc anti-taurí.

  • Ja estem amb les etiquetes… Carles… però si a tu t’han tirat del PSOE… afirmar això és mentir? Difamar?

   Jo no tinc cap pedra filosofal. Tinc criteri. Contraste informació. I el fet d’estudiar Ciències Polítiques no en converteix automàticament en un líder. Fer un bolic per coses com esta, o lo de Feltre, bombardejar amb notes de premsa, algunes d’elles súper divertides i curioses… i atacar a un dels pocs partits locals que fa política seriosa, no parla massa bé de la vostra acció política…

   Però xico, fes el que vullgues. A les pròximes, sort, i ànim. Amb una miqueta de sort li lleves un regidor a algú i continues fent les pràctiques a l’Ajuntament

 11. Ante la falta de argumentos políticos, sacan a la tropa a que hagan descalificaciones personales. ?Y ustedes quieren gobernar?

 12. Desde aquí quiero pedirle a la redacción de Ribera Express que elimine los comentarios del Hacker que se ha metido entre todos nosotros.

  Éste señor se ha saltado la moderación de comentarios puesto que insulta y denigra a los presentes y a los ausentes, el tope de un comentario al día que se nos impuso al resto de comentaristas, y en definitiva todas las normas de corrección y cortesía de las que siempre nos habla Xavier.

  Por favor, eliminen a los hackers, actúan en contra de todos nosotros.

  Saludos

  • ¿Sería usted tan amable de explicar dónde insulta quién a quién?

   Por más que busco no encuentro ofensas ni trato denigrante… salvo algún comentario bienintencionado al respecto de la ortografía, tan necesaria en estos tiempos en los que la gente escribe sin vergüenza ni al qué ni al cómo…

   Y no se preocupe tanto por censurar a los demás, y más por exponer argumentos, datos, y cuestiones objetivas. Es más difícil, pero mejor para tod@s…

 13. Solo decirle al tal raul-et que no piense que solo por el echo de saber poner accentos sea mejor que otros….esta enfermedad ya la traen otros y si quieren loner paco con minuscula es evidente que tal lo consideran , minusculo.

  • L’ortografia no valida opinions, evidentment. Però escriure malament tampoc les millora. I minúscula, lamentable, perniciosa,… i tants altres adjectius qualificatius és la gestió del Partit Popular i els seus socis de Govern (Juan Albert entre d’altres).

   Són vostès com una mala malaltia que cal curar, i el tractament és educatiu i cultural. A la situació actual em puc remetre, i ho faig.

   Ah, i el verb «loner» en castellà, no sé què significa. Ah, i no sóc cap «hacker», sóc un ciutadà que ha estudiat a l’escola pública, en castellà, que ha aprés a escriure correctament el valencià per respecte. Tadeo, si te molesta lo que opino, y cómo lo escribo, puedes hacértelo mirar… tratar de censurar opiniones contrarias es una actitud muy típica de quiénes no tienen argumentos…

   Ale, a pasarlo bien

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here