L’Escola d’Adults d’Alzira inicia el calendari de protestes a la Trobada de Corbera

0
528
Alumnes i professors en la Trobada de Corbera

«L’escola d’adults NO es trasllada» és el lema dels alumnes de l’Escola Permanent d’Adults Enric Valor d’Alzira que iniciaren ahir diumenge el calendari de protestes aprovat, recentment, per la seua associació en la Trobada d’Escoles en Valencià celebrada a Corbera.

Un grup de professors i alumnes exhibiren una pancarta i les corresponents samarretes amb el lema que reivindica la permanència en les actuals instal.lacions i la negativa a traslladar-se a una nova ubicació com pretén l’equip de govern que dirigeix Elena Bastidas. L’alcaldessa ha agafat, personalment, la bandera del trasllat malgrat la negativa de la comunitat educativa de l’Enric Valor fins el punt de criticar la convocatòria d’una manifestació per al pròxim dia 16, dimecres sant, tot i no coincidir l’hora de la protesta en cap dels actes oficials de la Setmana Santa d’Alzira.

En el full de la convocatòria de la mani els alumnes fan cinc preguntes tan evidents que desmonten els arguments que esgrimix l’alcaldessa per a justificar el trasllat de l’EPA:

1) Quina planificació demostra un Ajuntament que vol desmantellar una escola quatre anys després d’inaugurar-la?

2) Qués es guanya gastant diners dels alzirenys per a condicionar una nova escola si l’actual funciona perfectament?

3) Quin sentit té gastar més diners públics (tan escassos) adaptant el local de l’EPA per a oficines si hi ha multitud d’espais municipals que es      poden fer servir demà mateix per a tals usos?

4) Perquè ignoren l’opinió dels usuaris de l’escola (professors i alumnes), que són els qui fan funcionar el centre educatiu amb més matrícula     d’Alzira?

5) Perquè sempre han de sacrificar l’educació?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here