El Carcaixent i l’At Alginet firmen un empat (1-1) per salvar la categoria

0
442

Partit jugat en els Quatre Camins de Carcaixent, , corresponent a la jornada 28, grup III, de Preferent, entre UD At. Carcaixent i At. D’Alginet, dos equips que arribaven empatats a 27 punts, en els llocs 14 i 15, i interesant, per a marcar diferencies entre ells, i el Pego, que el per a mantindré la categoria.

En la primera part el Carcaixent ha tingut un major domini del baló, però la seua davantera era incapaç de trencar la sòlida defensa dels jugadors de l’Alginet. Als jugadors de Victor Timor, els ha falta coordinar millor les seues jugades i definició davant la porteria contraria.

L’Alginet, arreplegat en la seua part del terreny de joc, jugava a la contra amb els seus homes amb mes velocitats com Ten, que en el minut 30, rep un baló rebotat, i el seu xut es desviat per un defensa local, i Kevin, que en el minut 35, rep un baló de falta treta per Manolo, es planta davant Marcos i per baix, estableix el 0-1.

Chema, ha sigut en esta primera part, uns del jugadors mes incisius davant la defensa del Alginet, que en jugada personal en el minut 22, encara porteria i el seu xut passa rosant el travesser.

En la segona part, els dos equips han eixit amb la consigna per part dels homes de Timor de remuntar el partit, i per part de l’Alginet de mantindré el marcador al seu favor. Nervis e impressions per part dels dos equips, que no lligaven jugades, i la imprecisió en els passes era freqüent. El Carcaixent en els primer minuts ha pressionat mes, intentant foradar la porteria defesa per Joan.

Possible penal, en el minut 62, al caure Adri dins l’àrea, per contacte de Joan, en la disputa d’un baló, i que l’àrbitre i linier de la banda de tribuna, no van entendre mereixedora de xiular la pena màxima. En el 65’, Adri envia un baló al centre de l’àrea visitant que arreplega Eusebio, que davant el porter, l’envia fora.

Dos accions en poc de temps, que haguera suposat un canvi en el marcador.

Minut 88, Ten, que intercepta el baló amb les mans. Ripoll llança per dalt de la tanca, i quan tot pareixia que Joan agarraria el baló, se li va escórrer el esfèric de les mans, i entre mig de les cames es colà dins de la seua porteria, establint l’empat a 1.

Açò va donar ales als homes de Timor, que disposaren en els dos últims minuts, de dos corners seguits, on en el del 90’, Adri Pérez, remata a porteria, i el baló eix llepant el pal dret de la porteria de Joan.

Empat que es pot considerar just, per el que s’ha vist en el terreny de joc, deixant als dos equips en els mateixos llocs que al començament, amb el Pego que va guanyar ahir, 0-1, en casa del Catarroja, a tres punt per davall.

Fitxa tècnica

Equip Arbitral de la Delegació d’Elda. Àrbitre, Álvaro Gracia Conejero, auxiliat en les bandes per: Adrián Garcia Guerrero i Francisco Palacios Montero. Bé en línies generals. On en el possible penal, no aprecia voluntarietat per part del porter.

Resultat, 1 – 1

UD At. Carcaixent, 1 (Ripoll, 88’) – At. D’Alginet, 1 (Kevin, 35’)

Targetes grogues

UD At. Carcaixent: Chema (36’), Arturo (38’), Ferna (47’), Ferràn (65’)

At. D’Alginet: Isma (62’), Victor (88’)

Incidències

UD At. Carcaixent, Amonestació, i posterior expulsió del segon entrenador.

Equips

UD At. Carcaixent – Entrenador: Victor Timor (fora del banquet, per sanció)

Equip: Marcos, Ferran, Mikel, Vicent, Arturo (Joel, 68’), Ferna (Adri Pérez, 68’)), Ripoll, Chema (Alexis, 73’)), Adri, Eusebio (c) y Zapata (Llinares, 81’).

At. D’Alginet – Entrenador: Carlos Gimeno

Equip: Joan, Victor, Alberto, Paños, Gerard (c), Isma, Édgar, Richard, Ten, Kevin (Josete, 71’) y Manolo Martínez (Josevi, 86’).

Proxima Jornada 29

UD At Carcaixent, visitarà al Pego, partit vital per als homes de Timor.

At D’Alginet, rep en casa al Massanassa, 4t classificat, partit difícil i transcendental per als jugadors de Carlos Gimeno.

Salvador Mengual, president, del UD At Carcaixent, ens deia en el descans, que en “un partit tan important com el de huí, les cames i el cap deu d’estar  tot lligat, i que en estos partits costa mes. Al final el futbol es qüestió moltes voltes de coses puntuals, portem el partit controlat des de del principi, no acabem d’arribar, i ells una que han arribat han marcat, en un jugada mes, que ens han pillat.”

¿teniu esperances de salvar la categoria?

“Clar que si. Som un equip modest i estem fent el màxim que es pot, i pensem que tot el que estem fent es suficient per a que els jugador salven la categoria.”

Carlos Gimeno, entrenador del At D’Alginet, “sabíem la importància de hui per als dos equips, perquè si huí guanyàvem ací, deixàvem prou distancia al Pego que ve per darrere, i al Carcaixent perquè en casa li guanyarem. El camp ens ha condicionat, i en la primera part, ens hi ha costat aclimatar-nos a este camp tan irregular, a què no estem acostumats, damunt estava mullat i ens costava mantindre’ns en peu. La primera part ens a costat mes, i en la segona, el Carcaixent que anava darrere en el marcador, ha espentat mes, i ens a tirat ens ha tirat cap a arrere, i al final ha vingut la jugada desgraciada del gol, que ens a deixat un sabor agredolç. Es el primer any que estem en preferent, el objectiu i la il·lusió de la directiva i jugadors es mantindré la categoria.”

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here