La III Fira de les Tapes d’Algemesí obri la gana esta vesprada

0
289

La tercera edició de la Fira d’Algemesí  obrirà les portes al públic a les 19,30 hores d’esta vesprada. Des de llavors i fins el proper diumenge romandrà activa aquesta fira gastronòmica comarcal en horari de matí i vesprada al Parc Salvador Castell.

 De la mateixa manera, el diumenge, 6 d’abril, a les 13h, al recinte de la Fira, que s’anunciaran i farà lliurament dels guanyadors de les millors tapes.

 Un jurat elegirà d’entre les tapes presentades a concurs per cabina seleccionada com a millor part superior del 2014 i al millor conjunt de gorres 2014. Per la seva banda, l’audiència també poden votar que provat tapes són el seu favorit i fos la papereta en una urna que trobareu a les taquilles per comprar entrades a la Fira.

Entre tots els vots s’escolliran la millor portada al públic, 2014; un premi que es converteix en doble ja que això és recompensat per l’estand i també el públic participant, des de entre tots aquells que participen en aquest sorteig anotant les millors tapes se sortejarà un sopar per a dues persones a qualsevol dels establiments participants locals en aquesta tercera edició de la Fira de la Tapa.

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ

  Divendres, 4 d’abril, de 2014

 19.30 hores

 LLIURAMENT DE PREMIS A LES MILLORS TAPES DE 2014

 Diumenge, 6 d’abril, de 2014

 13 hores

Parc de Salvador Castell – Algemesi

 Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here