Els 3.300 veïns de Corbera esperen amb els braços oberts els 15.000 visitants de la Trobada

2
424
El castell de Corbera
Jordi Vicedo, alcalde de Corbera

El municipi de Corbera de 3.267 habitants, conquerit per Jaume I l’any 1248, viurà este diumenge una fita històrica en acollir al voltant de 15.000 visitants procedents de tota la comarca amb motiu de la celebració de la XXIX Trobada d’Escoles en Valencià de la Ribera.

«No he conegut mai que Corbera haja acollit tanta afluència de gent com la que es preveu per al pròxim diumenge» manifestava hui a Riberaexpress el seu agoviat però il.lusionat alcalde, Jordi Vicedo.

Aparcament per a 4.500 vehicles

Per a poder rebre i coordinar l’avalantxa humana que es reunirà als peus de l’històric castell, hi haurà un dispositiu de 70 persones entre organitzadors i voluntaris a més d’una zona d’aparcament amb capacitat per a 4.500 vehicles en el polígon industrial d’este municipi riberenc.

Vicedo està convençut que l’impacte econòmic «serà molt important per al comerç local», i ha avançat que molts bars i restuarants tenen reservades totes les taules.

La primera autoritat local ha destacat que a més de ser «una fita històrica» per al seu poble, la trobada «és una fita de gran relevància reivindicativa» donat que a més ser una jornada festiva «aprofitem per a defensar una educació pública, de qualitat i en valencià».

Dos elements afavorixen que la Trobada de Corbera siga la més ó una de les més nombroses dels darrers anys; la seua ubicació geogràfica pròxima a les cinc ciutats més importants de la Ribera; Alzira, Sueca, Algemesí i Carcaixent i les previsions meteorológiques que anuncien temperatures primaverals amb una màxima d’entre 24 i 25º.

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. Ara són 15.000 visitants??? Pero si l’alcalde va dir 40.000!! Son uns quant menys, la veritat…i jo em pregunte….quant diners va a costarli al poble? Segons han dit un minim de 12.000 euros!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here