La IV Festa del Llibre de l’Alcúdia presentará les últimes novetats editorials

0
363

El pròxim 12 d’abril, la localitat de l’Alcúdia celebrarà la Festa del Llibre, una festa cultural que arriba a la seua quarta edició.

El Parc del Patinatge acollirà novament les casetes de llibreries que habitualment hi participen, amb les novetats editorials i les publicacions més interessants per als lectors tant grans com menuts. A més, la Colla La Rosca, amb la seua música, serà l’encarregada de fer una cercavila pels carrers convocant al poble a aquesta celebració.

Al llarg del matí està previst que es realitzen diversos tallers relacionats amb els llibres i l’animació lectora, a més d’un recital de poemes a càrrec d’escolars de l’Alcúdia de 6é de Primària. Els tallers estaran organitzats per les AMPES de les quatre escoles del poble i de l’institut de Secundària Els Évols.

Al voltant del migdia, està programada l’actuació de Dani Miquel, canta cançons alcudià que amenitzarà la celebració amb la màgia que desprenen les seues composicions de sempre i d’altres de noves. La Festa continuarà per la vesprada al mateix Parc del Patinatge, on la companyia Esclat Teatre representarà l’obra A l’abordatge!, una peça de teatre de carrer per a espectadors de qualsevol edat.

UNA FESTA DEL LLIBRE SOLIDÀRIA: L’AJUNTAMENT REGALARÀ LLIBRES ALS DONANTS DE SANG.

La Festa del Llibre d’enguany coincideix amb el Marató de Donació de Sang que tindrà lloc al Centre Enric Valor. Cada any, convocats per la Junta Local Contra el Càncer, un gran nombre d’alcudians i d‘alcudianes participa en aquest acte altruista i solidari que permet salvar moltes vides. Es per això que l’Ajuntament de l’Alcúdia ha volgut agrair esta demostració de solidaritat ciutadana, regalant un val que els donants podran canviar per un llibre a qualsevol de les llibreries participants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here