La directiva del Carcaixent declara «Dia de la Pedrera» el partit davant l’At. Alginet

0
386
En la

Plantilla del Carcaixent

reunió celebrada el dilluns passat 31 de març la Junta Directiva de l’U.D. AT. Carcaixent, aprova per unanimitat establir la propera jornada 28, en què el primer equip disputa un partit important front a l’Atlètic d’Alginet, com el “Dia de la Pedrera”.

Açò significa que tots els jugadors de l’Escola de futbol base de l’U.D. At. Carcaixent i un acompanyant podran entrar de bades al partit de regional preferent que es disputarà el próxim diumenge 6 d’abril a les 17:00h.


Els únics requisits són:

  • Vindre acompanyat d’una persona major d’edat, que com s’ha indicat, també entrarà de bades.
  • El jugador de l’Escola deu de vindre uniformat amb el xandall oficial del Club.

Amb esta mesura i conscients de la importància del jugador número 12, l’afició, el Club fa una crida als aficionats blanqui-negres perquè estiguen al costat de l’equip en estos moments en què lluita per aconseguir els llocs de salvació dels què es troba a tan sols nou punts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here