El Petit Editor presenta hui El Verí de la Rosa Blanca de Bárbara Torres

0
380

Avui divendres a l’Auditori Municipal de Guadassuar, es presentarà la novel·la El verí de la rosa blanca (El petit Editor, 2014) de l’escriptora Bàrbara Torres.

L’acte, que començarà a les 19:30 hores, serà presentat pel poeta alzireny Arturo Blasco i comptarà amb la intervenció de l’escriptor i editor Salvador Lauder, així com de la pròpia autora.
El verí de la rosa blanca és l’òpera prima de l’escriptora Bàrbara Torres, i suposa l’inici del camí literari de l’autora de Guadassuar.
Com indica Torres respecte a la novel·la “refer la vida, això és la part més complicada de les decisions sense retorn. Entre el paisatrge de vinyes, cellers, xiprers i terra blanca, muntanyes enllà, mirades amunt, en un joc de misteris i confessions, avancem cap a una nova vida.”
Bàrbara Torres, natural de Guadassuar és escriptora i aprenent constant incansanble. Àvida de coneixements, lliura la seua passió per les lletres a la novel·la i la poesia. Organitza i exerceix docència en tallers d’escriptura per a joves i adults. Amb El verí de la rosa blanca entra de ple en el món novel·lístic, amb un present arrelat i un futur ple d’il·lusió.
La novel·la ha estat editada per l’editorial carcaixentina El petit Editor. Una nova editorial que preten cuidar els autors, connectant-los de forma directa amb els lectors mitjançant noves propostes i activitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here