La Fiscal Provincial obri expedient governatiu a la Fiscalia d’Alzira segons Més Algemesí

0
285

El passat dia 7 de març vàrem comunicar que havíem demanat a Fiscalia Provincial que s’obrira una investigació sobre el que nosaltres enteníem que era una filtració del Decret d’arxiu de les investigacions penals número 52/13 que se seguien en la Fiscalia d’Alzira. El fet que 12 dies abans que se li comunicarà el Decret oficialment al portaveu de MÉS ALGEMESÍ, l’únic al qual se li havia de comunicar, ja estiguera circulant per ahí i es fera públic en la premsa, era una cosa que cridava l’atenció.

El dissabte se’ns va comunicar oficialment, des de la Fiscalia Provincial que s’obria un procediment per investigar què ha passat. Tal i com es pot veure en el següent enllaç la Fiscal Provincial obre un Expedient Governatiu. La Fiscal Provincial dóna trasllat del nostre escrit d’al·legacions al Fiscal d’Àrea d’Alzira per tal que informe què ha passat en aquesta qüestió. Al parer de MÉS ALGEMESÍ cal establir clarament, si, tal i com ha afirmat el propi advocat implicat en un escrit que obra en poder de MÉS ALGEMESÍ, si se li facilità, a petició seua i de manera oficial, una còpia del Decret o no, i de ser així, que es determine en base a quina normativa se li ha facilitat tal informació que en el Decret indica que sols ha de ser comunida al portaveu. De fet sobre aquesta qüestió ja adreçarem el dia 20 de març un escrit al Fiscal d’Àrea d’Alzira per a que aclarirà si tal circumstància s’havia donat o ho desmentirà, donat que entenem que és una circumstància atípica.

Igualment en el dia d’ahir aportàrem per registre d’entrada de la Fiscalia Provincial nova informació a l’Expedient Governatiu per tal que no sols s’investigue eixa presumpta filtració, sinó que s’anul·le també el propi Decret d’arxiu, ja que existeixen un document oficial en l’Ajuntament on, contràriament al que afirma la Fiscal que elabora la proposta, es reconeix que va estar l’Ajuntament qui va contractar l’advocat, així com informant també que es té constància d’un correu del propi advocat indicant que l’Alcalde sí era coneixedor del detall de la factura abans que fóra presentada.

MÉS ALGEMESÍ esperà que finalment s’aclarisquen tots aquests punts i que acabem sabent què ha passat, així com que es torne a elaborar, tal com hem sol·licitat, un nou Decret relatiu a les diligències penals 52/2013, donat que el Decret aprovat està ple d’apreciacions que els fets han desmentit rotundament.

Josep Bermúdez

Portaveu del grup municipal

MÉS ALGEMESÍ

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here