Jornada de portes obertes per al Garcia Sanchiz el pròxim dijous

0
378
Col.legi F. Garcia Sanchiz

Davant l’inici del procés d’admissió d’alumnat per al curs 2014-2015 el Ceip Federico García Sanchiz organitza per al dijous 3 d’abril, a les 18:00 hores, una Jornada de Portes Obertes perquè tots els pares i mares puguen conèixer directament com funciona el centre on volen escolaritzar els seus fills i filles.
La jornada de portes obertes té com a objectius:
Explicar el Projecte Educatiu de l’escola.
Explicar el funcionament diari del centre (com funciona el dia a dia escolar, el menjador, l’Ampa i les activitats extraescolars per a l’alumnat i les famílies, etc…).
Mostrar les instal·lacions del centre.
Conèixer part de l’equip docent del centre.
Compartir amb el personal del centre educatiu els dubtes que poden tenir les famílies.
Conèixer el procés de d’escolarització i la documentació necessària.
L’escola, immersa en nombrosos projectes d’innovació educativa, s’identifica com a un centre viu on les experiències formatives i acadèmiques tenen molt a veure amb la formació integral de l’alumnat. Tanmateix, s’aposta de ple amb la utilització de les noves tecnologies per a tota la comunitat educativa (alumnat, famílies i professorat), així doncs s’oferta tota la documentació necessària al voltant de la matriculació a l’aula virtual de comunicats familiars dins de la web del centre: www.fgarciasanchiz.es.

Esperem la vostra presència i implicació educativa, així com ajudar-vos en aquesta decisió de futur tant important.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here