Hàbits alimentaris saludables per als alumnes de l’Escola Infantil Municipal

0
343

Les mestres de l’Escoleta de l’Alcúdia, el passat matí del dimecres 26 de març programaren per als xiquets i xiquetes de 2 i 3 anys una eixida al Mercat Municipal, per tal de fomentar els hàbits alimentaris saludables.

A la porta del Mercat els esperava una zona habilitada de jocs infantils que havia posat en marxa l’Ajuntament. Allí, van poder jugar una estona abans d’endinsar-se al Mercat on els esperava un matí ple de sabors i sensacions.

Primerament, les i els alumnes recorregueren totes les parades que acull el Mercat de la localitat, tant aquelles que venen fruita, com les que ofereixen verdures o altres productes alimentaris. Alhora, les mestres els anaven explicant els distints aliments i els xiquets observaven i escoltaven ben atents allò que els deien les seues mestres.

Una vegada fetes les explicacions,  arribà el moment d’esmorzar amb les diferents fruites que els anaven oferint els venedors de les tendes, i els xiquets i xiquetes les degustaven amb cares de satisfacció i de voler-ne més.

En definitiva, fou un matí molt gratificant per als alumnes, els quals s’ho passaren d’allò més bé i aprengueren de debò. Però també ho va ser principalment per a tots els pares, mares i iaios i iaies que volgueren acompanyar als seus fills i néts en aquesta experiència, doncs és molt important inculcar valors alimentaris des de ben menuts.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here