El Maristes d’Algemesí supera el Ucam Sant Joan (35-27) i s’apropa a la fase d’ascens

0
461

Partit d’handbol de 1ª Estatal Masculina, Lliga Regular, Grupo E, jugat ahir, transcendental per al Maristes Algemesí el disputat en el Pavelló 9 d’Octubre  contra el Ucam Sant Joan, per a mantindré les esperances de optar a jugar la fase d’ascens, al que li ha guanyat per 35 a 27.

En el 29’ i a conseqüència d’un xoc fortuït amb un jugador contrari, ha resultat lesionat i substituït el “brau” porter dels Maristes Salva Sales, i ha debutat el jove porter juvenil, Jorge Gómez, que ha realitzat un magnífic partit.

Fitxa tècnica
Àrbitres: Luis Ignacio Colmenero Guillen (C. A. Castilla y León); Francisco Conejo Carrasco (C. A. Castilla y León)
Taula
Cron: Maria Barriel Diana – Anotadora: Mª Jesús Segarra Monzó
.- Amonestacions
Maristes Algemesí: Gerardo Borràs, Vicent Botella, Joaquín Martínez, Vicent Tortajada, Jesús Herrera.
Ucam Sant Joan: Yeray Duarte, Sergio Gutiérrez, Alejandro Pérez, José Mª Salsoso, Héctor Torregrosa.
.- Exclusions
Maristes Algemesí: Vicent Botella, Jesús Herrera, Vicente Tortajada, Gerardo Borràs, Joaquín Martínez
Ucam Sant Joan: José María Salsoso, Héctor Torregrosa, Yeray Duarte, Alejandro Hernández, Alejandro Pérez, Sergio Gutiérrez,
.- Resultat i Gols
Maristes Algemesí – Entrenador: Salva Esquer
35 gols: José Carlos Moreno(3); Joaquín Martínez(6); Jaime Navarro(5); Vicent Benito(6); Gerardo Borràs(3); Vicente Tortajada(2); Raúl Jesús Herrera (1); Alejandro Tormo(5); Vicent Botella (1); Salvador Pastor (3);
Ucam Sant Joan –
27 gols: Pablo Boj (3); Rubèn Casado (2); José María Guarinos (2); Vicente José Martínez (3); Alejandro Pérez (6); Oscar Rodríguez (3); Jose María Salsoso (3); Héctor Torregrosa (5)
Marcador – Parcials
1a part: minut 5’, 0-3: 10’, 4-4, 15’, 8-6, 20’, 11-8; 25’, 14-11; 30’, 16-11.
2on part: 5’, 21-14; 10’, 23-18; 15’, 26-20; 20’, 30-23; 25’, 32-24; 30’, 35-27.
.- Resta de jugadors
Maristes Algemesí: Miguel Bueno, Salva Sales (P), David Torres, Jorge Gómez (PS).
Ucam Sant Joan: Domingo Borja, Yeray Duarte, Sergio Gutiérrez, Juan Martínez, Alejandro Pérez, Santiago Sánchez (P).
.- Domingo Borja, entrenador del Ucam Sant Joan
“sabíem que el partit seria molt difícil, encara que nosaltres no ens jugaben res, ells tenen alguna opció de clavar-se en la fase d’ascens, i el nostre començament ha sigut una sorpresa guanyar el primer parcial, perquè esperàvem que ells eixiren en tromba, però ha sigut com la gent, que al principi havia poc, i després ha començat a animar-se la grada, i ells han fet això.”
No heu fet un joc molt lent?
“Hem començat prou ràpids, però després ens hem acoplat al ritme lent que venim arrossegant d’altres setmanes , i aixina han sigut el resultats que hem tingut. Es veritat”
.- Jordi Gómez, jove promesa juvenil dels Maristes, ha debutat com a porter en esta categoria, ha tingut el recolzament de tot l’equip i la confiança de Salva Esquer, així com el reconeixement que ha rebut des de la afició. Però axó acaba de començar, i ell heu té clar.
“ha sigut el primer partit i estava nerviós, però l’equip m’ha donat confiança, i a la primera parà, i la para del penal, he anat agarrant confiança, com si fora un partit mes.”
L’equip contrari, no vos heu ha posat fàcil, i no ha parat de buscar el gol,
com heu has viscut baix els pals
“al principi han començat molt ràpid, però ixe ritme era difícil de mantindré i poqueta a poquet han anat baixant, i nosaltres hem pujat, i m’ha eixit un bon partit.”
.- Salva Esquer
Hem fet els deures huí, però la cosa no està clara per a la fase d’ascens, perquè no depenem de nosaltres sols,
“a nosaltres sols ens queda guanyar el partit que queda, i dependre dels resultats dels dos que van per davant, i encara que la classificació ens posa dalt, tenim un partit mes, i l’ultima setmana descansem, i ens queda la setmana que vé.”
Com has vist el partit?
“Hem començat un poc atontats, i ells portaven un ritme molt cansí, lent, i això ens ha condicionat per entrar en el partit. Físicament han baixat, i en la segon part hem imposat els nostre ritme”
Sobre Jorge, ens diu que està fent una bona tempura en juvenils, ha estat acerat en el partit i ha estat bé.

Classificació, després d’esta jornada
1er.- Safa Metlife (Madrid), 28 punts
2on.- BM Elda C.E. Eldense, 27 punts
3er.- Instertar Deporte-Maristes Algemesí, 27 punts.
A falta de dos jornades, els dos primers tenen un partit menys, i els Maristes, descansen l’última setmana. Difícil heu tenen els Maristes, ja que no sols depenen d’ells mateix, sinó també de que el Eldense, no guanye ningú dels dos partits que li queden, fora contra el, Mora Gudal (últim de la classificació), i en casa contra el Ucam Sant Joan, que a priori, son factibles de guanyar.
L’afició, mes que mai deu d’estar amb l’equip
Els Maristes, el 6 de març a les 12,00 h., jugaran contra el Agustins Alacant, el seu últim partit de la Lliga Regular, i a l’espera del que passa en el Eldense, i alguna decisió d’algun equip en la lliga superior, que podria beneficiar-li.
Però açò seria factible guanyant el proper partit, pel que es important que l’afició omplirà el Pavelló 9 d’Octubre i porte en volandes als jugadors de Salva Esquer, cap a una victòria, i donar-los el reconeixement del seu esforç en esta temporada.

Eduardo Sala/Riberaexpress

El juvenil Jordi Gómez quallà una gran actuació


Fotos: Amparo Lairon- CB Maristes

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here