Alberto Yago, Estefania Cárcel i Elena Martínez, president, fallera major i cassolera 2015 del Forn

0
535

En la reunió es va donar a conéixer el nom del nou President i de la seua companya de viatge la Fallera Major del exercisi 2015. El cap de setmana es rematava amb el nomenament de la Cassolera del nou any faller.

El darrer divendres 28 de mars juntament amb el tancament del exercici 2014, els membres de la comissió, debatien la necessitat d’un canvi de direcció. El tresorer, a la fi de la seua exposició de contes, manifestava que el canvi depenia de fer “coses diferents”. Per això, Toni Soler, proposava, com a abanderat del canvi, a Alberto Yago Canet, qui, amb molt il.lusió, acceptava el càrrec de President de la Comissió.

Alberto aportarà a la comissió eixa frescor i energia que tothom necessita i que fou molt valorada pels forners. Alberto comentava després de la seua elecció que “treballarà dur per una falla que s’entrega al 100% i on s’ha sentit molt arrupit des de el primer dia”.

Però el divendres també es va donar a conéixer qui acompanyarà a Alberto en esta aventura com a màxima representant de la Plaça del Forn. Estefanía Cárcel Esteban serà la Fallera Major per a l’exercisi 2015. Esta jove psicòloga rebia molt emocionada la proposta de part del nou President i prometia a tota la comissió donar “tot de la seua part” per a que tothom estigués orgullós d’ella.

Així es tancava una reunió molt animada en la que l’alegria per la bona gestió de la directiva anterior donava pas a la confiança en les noves generacions.

Però el cap de setmana va donar molt més de si. Així, el diumenge 30 de mars, un grup reduït de membres de la comissió encapçalat per Alberto i Estefania es reunia en casa de Elena Martínez Moreno per a propasar-li, juntament amb el seu marit Toni Soler, que els acompanyaren durant l’an

Alberto i Estefania nou president i FM del Forn

y que ara comença com a Cassolera 2015.

Elena, fallera de raça i tradició i membre de la comissió des de fa molts anys aceptà el càrrec gustosament recolçada pel seu marit. Tots dos comentaven “hem rebut una animada representació de la falla a toc de dolçaina i tabalet, no ens podíem negar. A més, sabem que comptem amb tota la comissió per a gaudir d’un any inoblidable.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here