Àgora de Carcaixent guanya el III Certamen Nacional de Teatre de Calp

3
494

 

Una escena d’El mussol i la gata

El dissabte a la nit a la Casa de la Cultura de Calp va tindre lloc l’entrega de premis del  III Certamen Nacional de Teatre de Ciutat Calp “ Antonio Ferrer, el Cartero”. Tres companyies van ser seleccionades, de un total de 77 presentades, per a participar en esta edició. Taules Teatre, La Garnacha de La Rioja i Àgora Carcaixent es disputaren els cinc premis que cada any atorga l’Ajuntament de Calp.

Silvia Valero millor actriu

El premi a la millor escenografia va ser el primer guardó que va rebre Àgora, a continuació l’actriu Silvia Valero va ser premiada amb l’estatueta amb la que es reconeix el seu treball dalt l’escenari i que la convertix en la millor actriu d’esta III edició; i ja per a finalitzar i com a colofó a una gran nit els membres del jurat van decidir per unanimitat que la millor obra representada en este certamen era “El Mussol i la gata” de Bill Manhoff en l’adaptació al valencià realitzada pel dramaturg Rodolf  Sirera de la mà d’ Àgora Carcaixent.

A l’hora de recollir l’estatueta,Vicent Giner, el director de l’obra, va comentar que qualsevol de les tres obres  representades podria haver guanyat; també va reconèixer la dura i difícil tasca dels membrés del jurat, ja que el nivell de les tres obres era altíssim i cada obra tenia una vessant diferent.

Els actors de l’obra i la resta dels membres de la companyia, estan molt satisfets, ja que és la segon vegada que un jurat reconeix “El mussol i la gata” com la millor obra d’un certamen, donat que en 2012 també van ser els guanyadors del XXX Certamen Vila de Mislata.

Agora Grup De Teatre Carcaixent

3 Comentarios

  1. Enhorabona a tots els integrants d’Àgora de Carcaixent!!! El vostre esforç i dedicació dóna els seus fruits. Segur que aconseguireu molts més èxits.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here