La plataforma Salvem la Plaça celebra demà la primera concentració a Algemesí

0
367


La plataforma Salvem la Plaça, que ha estat constituïda per defensar que  la plaça del Mercat siga per a les persones i per evitar que es construisca un edifici que acabaria amb la vida social i lúdica de la plaça,  té tot apunt per a la concentració de demà dia 28 de març a les 19:30 en la mateixa plaça.  Aquesta plataforma, tot i ser impulsada inicialment pels partits polítics que estan actuat de comissió gestora (PSOE-PSPV, EU i +A), és una plataforma pensada per a fomentar la participació de tota la ciutadana. El seu objectiu no és pronunciar-se sobre si Algemesí necessita  un Mercat Municipal o no, sinó si s’ha de construir o no un edifici en aquesta plaça. I la plataforma aposta perquè no.

És per això que des de fa uns dies existeix ja la pàgina d’internet salvemlaplaça.com. En ella la ciutadania ja pot adherir-se a la plataforma així com posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu info@salvemlaplaça.com. Aquesta pàgina s’anirà actualitzat amb tots els esdeveniments i accions que d’ara endavant es realitzaran per tal d’evitar la construcció d’un costós edifici innecessari que poca gent reclama. Especialment s’informarà en ella de totes les qüestions relatives a la consulta popular que, si no la realitza l’ajuntament, serà realitzada per la pròpia plataforma i en la qual ja s’està començant a treballar.

Però no sols tenim una pàgina web, sinó que s’ha habilitat també el compte de twitter @salvemlaplaca i l’etiqueta per #salvemlaplaça per tal de donar major agilitat i difusió a aquesta reivindicació de gran part de la ciutadania. El mateix s’ha fet a facebook, on també s’ha creat una pàgina que en poc més d’un dia compta quasi amb 200 m’agrada.

Tot està apunt per començar una reivindicació ciutadana a favor d’una plaça que des de que està oberta ha cobrat una vida inusitada i que ara volen acabar amb ella construint un edifici de més d’1’3 milions que beneficiarà principalment a les empreses constructores, però que a la llarga serà una càrrega financera per a la ciutat. Algemesí té hui en dia altres prioritats, ja que amb més de 3100 aturats no podem estar pensant en balafiar diners. Per molts serien altres les inversions prioritàries, com per exemple, una ampliació de les places de residència per a la tercera edat. Ja tenim l’experiència d’un pàrquing que ningú volia, que ha costat 6 milions d’euros, que no ha generat llocs de treball pràcticament ni quan es construïa, i que ara li costa diners a l’erari públic.

Per a donar l’oportunitat a eixos veïns a expressar-se, a ser escoltats i a influir en una decisió tan important com aquesta s’ha impulsat aquesta plataforma que es constituirà oficialment i de manera definitiva el proper dijous dia 3 d’abril en la Sala d’Actes del Casino a les 19:30 hores.

Comissió Gestora SALVEM LA PLAÇA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here