Bastidas diu en el plenari que sols s’oposen al trasllat de l’EPA «cinc ó deu alumnes»

0
403
Bastidas esta nit en el plenari
L’alcaldessa i la regidora d’Educació en el plenari

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas ha reiterat, en el plenari celebrat esta nit, la seua ferma voluntat de traslladar l’Escola Permanent d’Adults (EPA) a l’antic col.legi Federico Garcia Sanchiz en el que el consistori té la intenció d’invertir «entre 150.000 i 200.000 euros» per a la seua rehabilitació. Bastidas ha expresat ben clara la seua intenció d’ubicar a l’actual Enric Valor la futura Oficina d’Atenció al Ciutadá «tot i que s’oposen, quatre, cinc ó deu alumnes».

La primera autoritat local ha insistit en que la competència educativa correspon a la Generalitat i que l’edifici on s’ubica actualment l’EPA és de titularitat municipal, «es tracta d’un servici impropi» ha reiterat Bastidas en contestació a regidors del PSPV i Compromís en el capítol de precs i preguntes. I ha recordat que el consistori ha oferit dos possibilitats de reubicar l’escola; «la Parrilla que és un lloc extraordinari» i l’antic Federico Garcia Sanchiz «on podran passar de les 7 aules actuals a 15 aules».

Bastidas ha culminat la seua intervenció assegurant que «l’ajuntament necessita eixes instal.lacions» i demanant a l’oposició, «responsabilitat i sentit comú».

El govern alzireny pretén que el trasllat siga efectiu per a l’inici del pròxim curs escolar, ignorant l’oposició frontal de la comunitat educativa de l’Enric Valor format per una vintena de professors i un miler d’alumnes que acaben d’aprovar un calendari de protestes i manifestacions per al proper mes d’abril.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here