Muñoz insisteix en la necessitat d’un quart dia de falles a Alzira

0
398
Vicent Muñoz

El president de la Junta Local Fallera d’Alzira, Vicent Muñoz, ha insistit en la «necessitat» d’augmentar a quatre les jornades falleres a Alzira, «perquè en tres dies hi han molt poques hores per a tants actes».

Muñoz ha utilitzat este argument per justificar la falta d’una visita oficial de la JLF i de les falleres majors a la falla de Sant Joan, la degana d’Alzira, que enguany commemorava el seu 75 aniversari.

El dirigent faller local considera que les comissions no deuren afrontar més despeses perquè el primer dia no hi haurien ni despertà, ni passacarrer i podoria aprofitar-se per lliurar els premis.

El calendari faller d’Alzira és tan extens que a les falleres majors «sols els queden un total de sis hores en dos matins per acodir a les falles».

A més la JLF té la intenció de incloure en la programació del proper exercici les novetats d’enguany, «tinc la ide de repetir la Nit del Foc i el Concurs Nacional de Mascletaes, hi han molt bones perspectives», manifestà Muñoz a l’emissora Nivel 10 FM i a Riberaexpress. No obsgtant això Muñoz ha deisxat ben clar que «les falles són sobiranes». Unes falles més pendents de canviar el reglament pel que fa a la distribució dels monuments en les distintes categories, davant les queixes manifestades per bona part d’elles.

Esta qüestió que serà debatuda en un minicongrés després de Pasqua és considerada per la JLF com «molt complicada perquè no té una solució fàcil». A este respecte el president de la JLF ha assenyalat que «es farà el que diga la majoria».

Vicent Muñoz ha valora de forma «molt positiva» la commemoració del 125 aniversari davant «l’èxit» de les mascletaes i la participació «massiva» en alguns events encara que ha reconegut que la Nit del Foc, «és pot millorar, però això sí a base d’euros».

Pel que fa la vessant econòmica la directiva de la JLF ha assegurat que en el 2015 «acabarem de pagar el deute, que quan nosalgtre entrarem era de 125.000 euros».

Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here