EU d’Algemesí exigeix la suspensió de l’examen per les borses de treball

0
451

Per Esquerra Unida la convocatòria per el dia 5 d’abril de l’examen per les borses de treball de l’Ajuntament d’Algemesí, després de la incompetència demostrada en la primera data, es una part del desficaci i de la manca de planificació de l’actual govern del partit popular. Per a Pere Blanco, portaveu del grup municipal d’Esquerra Unida, ‘la persistència en realitzar la prova sols demostra que els gestors municipals tenen com única finalitat la recaptació dels 25.000 euros en drets d’examen. Per a formar aquesta borsa de treball temporal sobraria amb la presentació de les distintes titulacions dels aspirants, i segons la mateixa anar a una o altra borsa, com succeeix en altres borses de treball, per exemple les de la Conselleria.’.

Cal recordar que hi ha un contenciós sobre l’examen presentat per el sindicat CCOO, que cas de donar-los la raó posaria tot el procés en qüestió, és per aixó que des de la nostra formació el millor, després de l’empastre de la primera convocatòria el més sensat seria admetre a tots i totes les aspirants i procedir a la devolució dels diners.
Des d’EU, continua Pere Blanco, ‘ja hem presentat una moció per el seu debat sobre el mateix tema, i nosaltres pensem que amb l’actual situació de falta de treball, de crisi que estem vivint, especialment a la comarca i al nostre poble, és inacceptable, i fins i tot immoral exigir una despesa en drets d’examen per un treball temporal que no excedirà el mes o dos mesos de feina, i per a molt poques persones, ja que el nostre poble és un dels que menys destina a eixa partida d’ocupació’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here