La UD Alzira ultima un conveni amb el València CF «molt interesant» segons el president blaugrana

0
352

La UD Alzira i els assessors tècnics del manager general del València, Francisco Javier Rufete, ultimen, a hores d’ara, un conveni qualificat com «molt interesant» per part del president blaugrana, Javier Pérez.

Segons l’esborrany del doument que signaran el pròxim mes d’abril, el València «compensarà econòmicament» a la UD Alzira per cada jugador que passe a l’entitat valencianista procedent de la cantera alzirenya. Una compensació que variarà en funció de la categoria que jugue el futbolista i dels encon

Javier Pérez en el Suñer Picó

tres que dispute no sols amb la indumentària blanquinegra sinò també cas de ser seleccionat per als distints combinats autonòmics o nacionals. A més el València CF cedirà al primer equip de la UD Alzira jugadors procedents del juvenil que militen en la Divisió d’Honor.

Pérez, en declaracions fetes hui a l’emissora Nivel 10 FM i a Riberaexpress, ha qualificat com «molt interesant» la proposta valencianista a la que té previst afegir la de que el conjunt de Pizzi dispute un partit amistòs al Suñer Picó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here