Alzira contarà el pròxim any amb un accés a l’AP-7 segons l’Associació Empresarial

0
382
Zona prevista per a l’enllaç amb l’AP-7
José Villalba i Salvador Navarro fa una setmana a Alzira
Creuament de l’AP-7 amb la CV-505 entre Alzira i Albalat

El president de l’Associació Empresarial d’Alzira, José Villalba, assegura que «hi ha voluntat política» per part del govern per fer l’accés de la capital de la Ribera a l’autopista AP-7 en la carretera d’Albalat, a tan sols 3,5 km de la capital de la Ribera.

Segons ha manifestat Villalba a Riberaexpress la confirmació d’esta antigua aspiració de l’empresariat local «es farà a finals d’enguany ó com a màxim durant el primer trimestre de 2015».

Villalba ha aconseguit per a la causa la important col.laboració de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), el seu president, Salvador Navarro, es mostrava, durant la seua visita en les passades falles, «convençut» que A,lzira contarà amb esta important infraestructura de comunciació i que «serà l’alcaldessa l’encarregada de comunicar la notícia, en breu».

La decissió guvernamental de no prorrogar la concessió a Aumar de l’AP-7 l’any 2019 «afavorix més encara» esta antiga reclamació dels empresaris alzirenys que consideren «facilitarà la intercomunicació» entre els habitans de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa, un fet que «beneficiarà el comerç local», segons Villalba.

L’enllaç es farà aprofitant el creuament de l’AP-7 amb la carretera d’Albalat (CV-505), a 3,5 km del nucli urbà d’Alzira i a uns pocs centenars de metres del polígon industrial ubicat en eixa zona.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here