Xavi Borràs i Paola Zahonero guanyadors de la IV Marxa BTT d’Alginet

0
482

El diumenge de mati la Penya ciclista el Castell d’Alginet ha organitzat la que ha estat la IV marxa BTT de la Ribera. La cursa ha començarà a les 9 del mati des de l’hort de caramanxel on al voltant de 400 corredors de diferents pobles de la comarca han acudit a la cita esportiva per tal de fer els 43 km per pla i muntanya. Vicente Roig, coordinador de la marxa afirmava que «el recorregut malgrat no tenir gran desnivell acumulat, és molt trenca-cames».

 El primer en creuar la línia de meta ha estat Xavi Borràs amb un temps de 1 hora i 38 minuts seguit de José Benito i Àlvaro Garcia. En les xiques la primera en creuar la meta ha estat Paola Zahonero seguida de Eva Valero i Patrícia Fernández. Malgrat no ser una prova puntuable, l’organització ha donat trofeus a les categories de promesa, S23, M30, M40 i M50  Masculí, Elit Masculí, Màster femení, Elit femení, locals, al corredor mes veterà i als equips més nombrosos. Els encarregats de donar els trofeus han estat el regidor d’esports, Salvador Escutia i l’Alcalde d’Alginet, Jesús Boluda. La marxa ha finalitzat amb una mega torrada per als ciclistes.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here