L’oposició d’Algemesí impulsa una plataforma contra la construcció del Mercat

1
482
Plaça del Mercat

“Salvem la Plaça” naix oberta a sumar a tots els veïns de la zona, associacions i ciutadans que no consideren prioritari ni necessari invertir més d’un milió d’euros en la construcció d’un edifici en la Plaça del Mercat.

Després d’una reunió celebrada dijous passat s’ha creat una comissió gestora que s’encarregarà de constituir formalment la plataforma. “Salvem la Plaça” pretén ser un instrument d’acció enfront del encabotinament de l’alcalde de construir el mercat.

Els tres portaveus, Josep Bermúdez, Pere Blanco i Marta Trenzano asseguren que junts representen a més ciutadans que el PP posat que en 2011 les tres formacions progressistes van aconseguir sumar més vots que el partit que governa.

Després de l’estrepitós fracàs i el balafiament de diners públics que ha suposat la construcció de l’aparcament, l’oposició considera que no és en absolut prioritari construir un edifici amb una inversió de més d’un milió d’euros. A més de la despesa que suposaria, un edifici de semblants proporcions ofegaria la plaça i restaria molt espai per a l’oci i la convivència.

La plataforma serà qui s’encarregue de realitzar, d’ara endavant, totes les accions com a recollida de signatures, convocatòria d’un referèndum, etc. Es constitueix amb vocació de futur ja que es mantindrà activa mentre no es renuncie a la pretensió de fer l’edifici d’esquena a la ciutadania.

La primera acció que es durà a terme serà una concentració el proper divendres divendres 28 a les 19:30 hores en la plaça del Mercat. Concentració que es repetirà tots els mesos fins a fer recapacitar a l’alcalde.

 

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here