El Consell Escolar rebutja també el trasllat de l’Escola d’Adults a l’antic Garcia Sanchiz

2
343
Instal.lacions de l’EPA a Alzira

El Consell Escolar de l’Escola Permanent d’Adults (EPA) ha rebutjat també la proposta de l’equip de govern de traslladar les instal.lacions a l’antic centre Federico Garcia Sanchiz perquè «no reunix les mateixes condicions» i perquè «seria una font de conflictes» en ser compartides amb el barri. Tot i reconèixer que el Garcias Sanchiz «podria ser millor que la Parrilla, mai quedarà com l’actual ubicació» segons ha declarat la membre del consell, Elena Lloret a Riberaexpress.

Un desgavell i un crim

Per al Consell Escolar de l’Enric Valor «és un autèntic desgavell desfer el que funciona a la perfecció» i han afegit que «alumnes i professors estem contents on estem en una instal.lació que sols fa tres anys que va ser construïda».

Els seus membres consideren «un crim» que en «època de tanta necessitat» es tinga que fer una inversió que segons l’oposició podria abastar els 500.000 euros.

El govern local que encapçala Elena Bastidas pretén traslladar l’EPA Enric Valor a altres dependències municipals per ubicar allí la nova Oficina  d’Atenció al Ciutadà. Diferents fonts consultades per este diari digital tant municipals com educatives critiquen esta iniciativa que «suposarà una inversió innecessària» quan l’oficina pot ubicar-se en la Parrilla, «sense cap cost afegit», al estar rehabilitant-se amb fons del Pla Confiança.

El pròxim dimarts es reuniran els membres del Consell Escolar amb l’Associació d’Alumnes de l’Enric Valor per consensuar la seua decissió definitiva.

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. ¿ No será más normal que la Oficina ciudadana esté junto a las demás dependencias municipales ? Creo que ese argumento de enviar a la parrilla una oficina municipal no se sostiene mucho, la verdad.

  2. ¿No sera mejor que instalen las oficinas en cualquier oficina que hoy en día estan cerradas y ahorrar dinero que transladar una escuela de adultos? Aqui solo cuenta el gastar dinero y mas dinero para acabar derrumbando lo gastado y seguir gastando… Esconden mas cosas de las que hablan en un pleno y mas de lo que uno mismo cree, se rien, burlan y no esquiban como quieren. Pero se que algún día el pueblo despertara, y por lo que yo veo 1/4 parte de la juventud en alzira acaba de despertar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here