La última mascletà del 125 aniversari

La Pirotècnia Crespo d’Alzira ha sigut la guanyadora del Concurs Nacional de Mascletaes convocat per la Junta Local Fallera. La mascletà de hui, dia de Sant Josep, amb més de 100 kg de pólvora disparada per Pirotècnia Valenciana, fora de concurs, ha sigut la més potent de totes i ha estat aclamada pels milers d’espectadors dsitribuïtes per les rodalies de la Plaça del Regne. «Un inici aeri amb els colors de la senyera» junt «un final digital apoteòsic» ha causat sensació davant, tal vegada, la mascletà més potent que s’ha disparat mai a la capital de la Ribera.

La mascletà de hui, última de la festa, ha sigut la guinda a la commemoració del 125 aniversari i al reinat de les falleres majors d’enguany, Maria Esplugues i Maria Nácher.

Crespo ha rebut com a premi ser l’autor de la Nit del Foc del próxim exercici així com de disparar la mascletà de Sant Josep de 2015.

Abans de la mascletà el patró de les falles, Sant Josep, va recòrrer en processó els carrers més cèntrics de la ciutat en ser traslladat des de l’esglèsia de Santa Caterina fins la Plaça del Regne acompanys per les autoritats locals, per les falleres majors i les seues respectives corts d’honor.