Compromís es queixa de «l’insuficient» servei de Metro a València en falles

0
470

Compromís de Carlet ha fet pública la seua queixa pels horaris del metro amb destinació a València en plens dies de falles, quan és molta la gent que es desplaça a la capital per gaudir de la festa.
La portaveu de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carlet Maria Josep Ortega ha manifestat que “el govern del PP no ha tingut cap consideració cap a les poblacions de la nostra comarca que comparteixen la línia 1 de FGV, ja que ha mantingut uns horaris absolutament insuficients que donen un servei molt deficient als nostres veïns i que en els dies de falles són d’autèntica vergonya”.
Ortega ha manifestat que “el diumenge passat, un dia de màxima afluència a la festa fallera, només hi havia un tren cada hora per als veïns de Carlet, cosa que suposava que ja des de la nostra ciutat els usuaris hagueren d’anar drets durant tot el trajecte d’una hora de duració, amb uns vagons replets de gent”. Per a Ortega, “això és una autèntica falta de consideració cap als ciutadans que paguem els nostres impostos i rebem uns serveis cada vegada més deficients per part de l’administració, i també un menyspreu cap al món de les falles, que necessita el suport de tots per a tirar endavant.”
Segons la portaveu de Compromís, “és lamentable que centenars de carletins hagen d’anar a altres estacions, com Benifaió, Algemesí o Alzira per a agarrar un tren de Renfe que els duga a València amb uns horaris raonables, i això quan a Carlet comptem amb un servei ferroviari que ens comunica amb València des de fa més de cent anys. Es mire com es mire, es tracta d’una autèntica burla als ciutadans, una burla que dia a dia es fa més gran, com ja passar en el pont del 9 d’Octubre, en què fins i tot van reduir la freqüència horària que ja és, de per sí, ridícula”.
Ortega ha afegit que “la degradació del servei que ha propiciat el govern del PP suposa, a més, una agressió al medi ambient, ja que provoca centenars de desplaçaments diaris amb vehicles privats que serien innecessaris amb una bona gestió del transport públic”.
Per últim, la portaveu a Carlet de Bloc-Compromís ha declarat que “presentarem una queixa formal a FGV i proposarem que el Ple de l’Ajuntament s’afegisca també a la reivindicació per aconseguir una millora substancial del metro al pas per la nostra ciutat.”

Secretaria de Comunicació de Compromís Carlet

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here