Mascletà de falleres majors al cadafal d’Alzira

0
433
Les falleres majors de la història d’Alzira

Al voltant de 70  falleres majors de la història fallera d’Alzira s’han concentrat este migdia al cadafal de l’ajuntament per presenciar, conjuntament, la última mascletà del Concurs Nacional que ha estat disparada per Pirofantasia Carlos Caballer.

Segons alguns dels assistents esta última podria ser la millor, de les cinc mascletaes concursants que ha començat amb 6 fases aèries per culminar amb una impresionant bombardeig després de cremar 84 kg de pólvora en 6 minuts. «Pinta molt bé» reconeixia un membre de la JLF, poc després de l’atronadora  ovació rebuda pels milers d’assistents i davant les nombroses felicitacions que li feien al pirotècnic.

Demà dia de Sant Josep un moment abans de la última mascletas de les falles, que no entra en concurs es dkonarà a conèixer el veredicte del jurat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here