Els germans Parra d’Alzira arrasen amb quatre primers premis i un segon a la comarca

0
792
Els germans Parra anit en la falla Plaça Major

On van trionfen

Iván i Roberto Parra eren, anit, els artistes més feliços del món en conèixer el verdeict del jurat de les falles d’Alzira; primer premi de la falla gran i de la infantil per a la Plaça Alacant, que concursa en la secció segona, primer presmi per al monument infantil de la Plaça Major en la secció especial, que s’unien al màxim guardó aconseguit el dia abans en la falla infantil de Cànovas del Castillo en Carcaixent.

Tot i l’eufòria els dos germans Parra encara es lamentaven d’haver aconseguit «només el segon lloc» en la infantil d’Hort dels Frares.

Anit compartiren l’eufòria amb els fallers i falleres de la Plaça Major que instal.laven, per primera vegada en la seua història l’standar nº 1 en la seua falleta, una asignatura pendent aprovada amb nota gràcies a la professionalitat dels artistes alzirenya.

Especialitzats en falles infantils, l’exercici anterior començaren un nou repte fent la gran de Camí Nou, aconseguint un segon premi en el seu debut. Però enguany han tocat el cel amb el monument de Plaça Alacant, «un premi que junt la resta, ens servix d’estímul per continuar endavant», manifestaren envoltats dels típics crits de «campions, campions» que atronaven per tota la plaça.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here