Alzira ofrena més de 3.500 rams a la seua patrona Verge del Lluch i a Sant Josep

1
296
Exfalleres majors participaren en l’Ofrena / Foto: A. Talavera (Las Provincias)
Final de l’Ofrena a Alzira

Ls FMaries en l’Ofrena
Una fallera esta vesprada en l’Ofrena

Els fallers i les falleres d’Alzira s’han volcat en l’Ofrena a la Mare de Déu del Lluch patrona d’Alzira i al patró de les falles Sant Josep en un del actes més participatius d’estes extraordinàries festes que commemoren el 125 aniversari de la primera falla plantada a la capital de la Ribera.

Al voltant de 70 falleres majors de la història fallera d’Alzira participaren en l’Ofrena amb motiu del 125 aniversari. Mentre la FM actual d’Alzira, Maria Esplugues ho va fer acompanyada per dos «Damas de la Huerta» de Murcia, Marta Iniesta i Nerea Bernabé.

Per la seua part la FMI, Maria Nácher diposità el ram de flors a la patrona junt la Bellea del Foc infan til d’Alacant

Altre toc d’emotivitat a este event tan estimat per les falleres d’Alzira li donaren, les exfalleres majors de la comissió d Sant Joan, la degana de la ciutat que enguany ha celebrat el 75 aniversari.

 

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here