Ramoncín, Bravo i Cervantes revolucionen el sopar de la plantà d’Albuixarres-Camí Fondo

0
269
Remedios Cervantes animà el sopar

Remedios fou l’atracció de la plantà

El cantant Ramoncín, el presentador televisiu, Agustín Bravo i la exmiss Espanya, Remedios Cervantes («quien tuvo retuvo»), revolucionaren, anit, el tradicional sopar de la plantà de la falla Albuixarres-Camí Fondo. Tots tres, amb tanta paciència com amabilitat es feren una mil fotografies davant el requeriment de falleres i també de fallers que es deixaren la timidessa a casa.

Els famosos havien cridat l’atenció d’alzirenys i visitants, primer a la mascletà junt Mayra Gómez Kemp, i després en la Nit del Foc i el seu recorregut per diverse falles.

Els convidats, que acodiren acompanyats per l’alcaldessa i una bona representació municipal, probaren la cassalla valenciana i una especial torrà que acabà amb la fam dels més fartons.

El president de la falla, Francisco Javier Palacios, la fallera major, Mari Carmen Del Caso, la delegada de Protocol, Fanny Enguix i el Relacions Públics de la comissió Jaime Rossell exerciren d’amfitrions perquè no els faltara res a cap dels presents i, fins i tot, als mitjans de comunicació.

L’intendent de la policia local s’encarregà que la festa fora tan alegre com segura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here