Morera demana a Alzira la dimissió de la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer

0
343
J. Vicedo, E. Morera i A. Pau hui a Alzira

Morera, acompanyat pel col.lectiu de Compromís per Alzira, va recórrrer algunes falles de la ciutat, a més de reunir-se amb personalitats de la comarca i de presencia la mascletà al cadafal d’autoritats.

Durant la reunió amb els mitjans de comunicació va manifestar que “Mª Ángeles Ureña, ha demostrat la seua incapacitat per defensar davant de qui siga els interessos de la comarca. Sembla mentida que siga riberenca, i no siga capaç de lluitar pels seus veïns i veïnes”.

Enric Morera també ha assenyalat que: “El nou Pla de Conca del Xúquer és clarament discriminatori per a la Ribera. Deixa la porta oberta de bat a bat per a un transvassament al Vinalopó, Marina Baixa i l’Alacantí, el qual va a ser utilitzat per a l’especulació i el negoci. A més, l’aigua que estalvien el llauradors de la ribera, anirà a formar part d’aquest transvasament. El pla aprofundeix la sobreexplotació del Xúquer a la Manxa Oriental, otorgant-li molta més aigua de la que aporta al riu. I per si tot açò fora poc, no contempla de concessió directa d’aigua per a beure per a la Ribera”.

Per acabar, Morera ha deixat ben clar que: “Tot aquest procés demostra una vegada més les mentides i la hipocresia dels dirigents del PP de la Ribera. Diuen una cosa per quedar bé davant la gent, i després en fan un altra. Són incapaços d’anar a la Generalitat a defensar les persones dels pobles que governen. També deixa ben manifesta la nula capacitat de negociació i influència de la Generalitat Valenciana. Podem dir, sense por a equivocar-nos, que Alberto Fabra ha perdut davant de Mª Dolores de Cospedal i els especuladors, i que ella ha sigut la que ha manant el que s’havia de fer. I el més trist és que tot fa pensar, que a última hora ha sigut el propi govern del PP a la Generalitat Valenciana, el que ha venut a la comarca i als seus habitants. Quan la concessió directa d’aigua per a beure estava contemplada al nou Pla de Conca, va ser la pròpia Direccio General de l’Aigua de la Generalitat, la que va negociar per darrere per a que se’ns llevara l’aigua. La pregunta és per què, i a canvi de què.”

Compromís per l’Aigua es suma a la petició d’Enric Morera, i manifesta que «si existeix la vergonya, el camí que li queda a Airas Cañete, Ureña, Císcar i Comos és el de dimitir».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here