La plantà, la mascletà, la cavalcada pirata i la Nit del Foc plenen els carrers d’Alzira

1
407
El centre d’Alzira a l’hora de la mascletà

Milers de persones entre els alzirenys i els visitants de la Ribera i d’altres comarques han plenat, com poques vegades els carrers i places d’Alzira davant la tercer mascletà del Concurs Nacional, la plantà, la Nit del Foc i l’espectacle de la cavalcada organitzada per la falla Plaça Malva i el grups Suc de Teatre-La Tarumba.

L’hostelelria ha fet l’agost en març i les bunyoleres no han donat abast per alimentar a tanta gent que ha aprofitat la jornada festiva i l’oratge quasi estiuenc.

1 Comentario

  1. Enguany no he pogut estar en les falles d’Alzira, però gràcies a riberaexpress he pogut disfrutar «one line» una bona estona de la festa. Enhorabona per les fotos i a tots els alzirenys gràcies per tindre eixe humor i ganes de festa, que marca l’alegria del poble.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here