La mascletà d’Alzira atrau al conseller d’Hisenda al president de la CEV i a síndics del PSPV i Compromís

0
166

El cadafal d’autoritats ha estat hui ple d’autoritats polítiques de primer ordre a la Comunitat Valenciana per a presenciar en directe la quarta mascletà del Concurs Nacional convocat per la JLF. Així s’han deixat caure per Alzira, el conseller d’Hisenda, Carlos Moragues, el diputat autonòmic del PSPV, Francesc Signes que ha estat acompanyat per l’alcalde de l’Alcúdia i secretari general de la Ribera Alta, Robert Martínez. Tampo ha volgut predre’s les falles d’Alzira, el síndic de Compromís, Enric Morera que ha visitat els principals monuments acompanyat pels regidors, Diego Gómez i Adelaida Pau.

Altre il.lustre visitant qu

Il.lustres visitants del món polític i empresarial en la mascletà

e últimament es deixa caur prou sovint per la comarca és el president de la CEV, Salvador Navarro que ha vist la mascletà junt el president de l’Associació Empresarial d’Alzira José Villalba idel president d’Alzicoop, Francisco Clari. Jordi Martínez Aspar i Mayra Gómez Kemp també han vist las mascletà de la pirotècnia de Mª Angustias Pérez junt l’alcaldessa d’Alzira Elena Bastidas i les falleres majors de la ciutat, Maria Esplugues i Maria Nácher.

 Tampoc han faltat el president de la UD Alzira, Javier Pérez i els jugadors José Luis Valiente i Jesús Gisbert que hui han canviat la indumentària blaugrana per la fallera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here