«Alzirenys pel món» és el lema de la Plaça Major per superar El Mercat i Camí Nou

0
281

La falla Plaça Major ha encomanat, de nou, a l’artista José Vicente Sanchis, la seua tasca per aconseguir el primer premi de les falles d’Alzira davant la forta competència que hi ha la secció especial davant El Mercat i Camí Nou que guanyaren ens els dos últimes exercicis.

El monument pretén ser un homenatge als alzirenys que davant la crisi económica s’han vist obligats a emigrar a altres països, és per això el lema «Alzirenys i valencvians pel món», segonhs els delegats de monument, Jorge Blasco i Juan Peris. Tots dos es mostren «satisfets perquè a la gent li agra» i aspiren «al millor premi possible».

La falla troba alzirenys des de Méxic al nord d’Àfrica, passant pel Japó i EE.UUi crida l’atenció un ninot que barreja el tatge d’escocés amb el de saragüell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here