Més de 400 assistents a la 50 Cassolà de la Plaça del Forn d’Alzira

2
578
L’alcaldessa junt les FM d’Alzira i de la Plaça del Forn
La nova cassolera entre la salient i la fallera major del Forn

La Cassolà ha plenat la Plaça del Forn

Més de mig centenars de cassoles i prop de 450 assistents de diferents sectors socials han protagonitzat este diumenge el 50 aniversari de la Cassolà de la Plaça del Forn que ha elegit com a cassolera a Conxa Belenguer. Entre els assistents es trobaven dos fundadors d’esta falla, Bernardo Moll i Constantino Belenguer, a més de l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, del diputat nacional, Joan Baldoví, de les falleres majors Maria Esplugues i Maria Nácher i del president de la JLF, Vicent Muñoz junta a membres de la corporació local.

Les dos FMaries d’Alzira han rebut la pala d’or tot just abans d’acomiadar-se la cassolera salient, Cristina Benetó que li ha donat el testic a Conxa Belenguer. La nova cassolera ha manifestat que «éste, era un moment molt desitjat», per qui ha sigut fallera major i fallera major infantil d’esta comissió. L’alcaldessa  ha tancat els parlaments i este migcentenari event, que des de fa mig segle ocupa un lloc relevant en la festa fallera d’Alzira.

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here