Explosionen14.000 coets en la Gran Despertà

0
360
L’Avda. Sants Patrons este matí

Els coeters de la Gran Despertà

Els veïns d’Alzira s’han vist sorpresos este matí amb l’impressionant soroll provocat per l’explosió de 14.000 coets llançats per fallers i falleres de les distintes comissions en la despertà conjunta i extraordinària convocada per la JLF amb motiu del 125 aniversari.

Els coeters precedits per les Falleres Majors d’Alzira, Maria Esplugues i Maria Nácher i per les FM de les 34 falles han recorregut l’avinguda Sants Patrons després d’eixir de la Plaça del Regne i acabar en la Plaça de la Generalitat.

A Carcaixent i a altres poblacions de la comarca també s’han despertat a les 8 del matí en ser el primer dia oficial de les seues falles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here