El jurat del Concurs de Mascletaes puntua el ritme, la intensitat i la homegeneitat

0
378
El pirotècnic de hui José Caballer

La mascletà guanyadora del Concurs de Mascletaes d’Alzira haurà de tindre «un bon ritme», a més de ser «intensa i homogènia», segons els cinc membres del jurat elegit per la JLF d’Alzira. No val un final apoteòsic si el principi de la mascletà ha sigut let o bé no ha tingut un ritme adient, així s’han expresat els jutges que segueixen, dia a dia, més atens que cap espectador, l’evolució de la mascletà.

La de hui ha estat a càrr

El jurado (Cinco hombres sin piedad)

L’Avinguda s’ha quedat menuda

ec dels Germans Caballer i segons el priotècnic José Cabeller, ha sigut una mascletà tradicional amb un inici aeri i despre´s d’incrementar el ritme s’ha arribat » a un final doble amb combinacions d’efectes sonors», amb un total de 80 kg de pólvora.

La tercera mascletà ha estat molt concorreguda de polítics i representants de l’espectacle com els diputats del PSOE, José Luis Ábalos i Pedro Sánchez, el diputa nacional de Compromís, Joan Baldoví, a més de Ramoncín i de la que fora presentadora del popular programa de TVE Un, dos, tres, Mayra Gómez Kemp.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here