Pirotècnia Valenciana dispara una innovadora i atronadora mascletà de 90 kg (VIDEO)

0
419
José Manuel Crespó abans de la mascletà
Hui s’han cremat 90 kg de pólvora

Amb «un bombardeig de tró ple de color i soroll» així ha finalitzat la segona mascletà d’Alzira disparada per José Manuel Crespo de Pirotècnia Valenciana amb milers de testics i davall la presidència de les falleres majors, Maria Esplugues i Maria Nácher.

El pirotècnic de Llanera de Ranes ha cremat 90 kg de pólvora en poc més de 5 minuts, al principi amb «pitos, trons, serpentines de color i carcases amb fum fent els colors de la senyera».

Terratrèmol de 5 minuts

Esta disparada pirodigital ha continuat amb cinc fases terrestres clàssiques «de menor a major» per a donar pas a «un terratrèmol inscrescendo en intensitat», Crespo ha conclós la definició de la seua mascletà argumentant que havia apostat per «la creativitat i la innovació».

Una creativitat que ha estat reconeguda per les FM d’Alzira, junt les falleres majors de Dènia, Gandia, Xàtiva, Borriana i per la Bellea del Foc d’Alacant. També per les 34 falleres majors de les respectives comissions i dels seus presidents que han vist la mascletà  des del cadafal vip de la Junta Local Fallera.

VIDEO (Isaac Candel): 
http://www.alzirateveu.es/noticies/2014/2014_03_15_SEGON_MASCLETA_FALLES_D%C2%B4ALZIRA_2014_A_CARREC_DE_LA_PIROTECNICA_VALENCIANA.html

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here