Sueca commemora el Dia Mundial de l’Aigua amb activitats culturals

0
249

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Cultura, ha programat dos activitats culturals per a commemorar el Dia Mundial de l’Aigua, que se celebrarà el pròxim 22 de març. En esta ocasió, serà el divendres 21, a les 19.30 hores, quan s’oferirà la presentació del llibre Animals de séquia, escrit per Rosa Roig i Manola Roig, d’Edicions 96. L’acte tindrà lloc en la Papereria Arts i comptarà amb la participació de Dolors Pedrós, editora, i Abel Guarinos, director de la Mostra Internacional de MIM, ja que va ser precisament en l’última edició d’este Festival on es va presentar l’espectacle multidisciplinari basat en este llibre.

Precisament este espectacle, la representació d’Animals de séquia a través de música en directe, podrà disfrutar-se el diumenge 23 de març, a les 19 hores, en el Centre Municipal Bernat i Baldoví. “El 21 i 23 de març presentem una proposta interdisciplinària, en la que la paraula, la música en directe del fagot i la flauta travessera, així com les més de 200 imatges que hem reunit, juguen juntes per a intentar mostrar amb altres ulls nostre paisatge”, en paraules de les autores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here