EU critica que els serveis d’emergència d’Alzira no tinguen coneiximent de la situació dels carrers tallats

1
216

El portaveu del grup municipal d’EU-Alzira, Ivan Martínez, ha mostrat la seua sorpresa davant la denúncia realitzada pels serveis d’emergència que han afirmat que l’equip de govern de l’Ajuntament no ha facilitat cap mapa de la ciutat amb les carpes senyalitzades i els carrers tallats.

Des d’EU considerem que a més dels 34 monuments que tallen diversos carrers, hi ha un bon nombre de carpes que tallen també altres vies, algunes els dos sentits, en una ciutat amb 44.000 habitants. No entenem com eixa informació no s’haja facilitat per part de l’equip de govern als serveis d’emergència. Segons han reconegut públicament els bombers han de telefonar a la Policia Local i quedar en algun punt de la ciutat per a què els guien. Des d’EU demanem l’immediat lliurament dels plànols amb les carpes i els carrers tallats.
Per a Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “el que ha de fer el sr Candela, regidor de Seguretat Ciutadana, en compte de fer declaracions furibundes sense tindre cap coneixement del tema, és fer la seua faena, garantir la seguretat de totes i tots; i aclarir el que han afirmat els bombers, que entenem que és greu.”

1 Comentario

 1. Hola.
  Si tenen tota la raó.
  El que pareix mentida és que no es faça sistemàticament i s’haja de demanar.
  Una salutació.
  Pasqual Martí
  Demócrates Valencians Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here