Cavalcada pirata de la falla Plaça Malva i el grup Suc de Teatre La Tarumba a Alzira

0
434

La Falla Plaça Malva i el grup “Suc de teatre La Tarumba” participaran este pròxim diumenge en una cavalcada conjunta d’animació i festa que hem volgut anomenar “desembarcament pirata”. L’acte partirà a les 18:00 hores des de la porta del casal de la falla situat en el carrer O’Donnell per a recórrer el següent itinerari: Reis Catòlics, Hort dels Frares, Plaça Major, Correus, Avinguda Sants Patrons, Plaça Societat Musical, Hort de Torrremocha, Plaça de Dolç i finalitzarà en la mateixa Plaça Malva davant dels dos monuments fallers que enguany abasten la temàtica pirata.
El grup “Suc de teatre La Tarumba” i la falla Plaça Malva realitzaran al llarg de tot el recorregut una escenografia acompanyada per una música, balls i un gran vaixell pirata que li donarà ambientació adequada a l’acte.

Falla Plaça Malva

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here