Sueca oferix un tren turístic per recòrrer les rutes de la Tapa, de Monuments i Casals fallers

0
441

Les Regidories de Turisme i Festes de l’Ajuntament de Sueca han posat en marxa de nou, després de l’èxit de l’any passat, tres rutes a bord d’un tren turístic, totalment gratuït, amb les quals els ciutadans i ciutadanes de Sueca, i els visitants, podran disfrutar de la gastronomia local i dels monuments i ambient festiu de la ciutat durant els dies de Falles. “Després de l’èxit obtingut durant les Falles de l’any passat, hem volgut tornar a oferir la Ruta de la Tapa amb l’objectiu de donar a conéixer i promocionar la nostra gastronomia i els nostres establiments de restauració. Per a això, s’oferirà als veïns del municipi, i tota la gent que ens visite estos dies, la possibilitat de desplaçar-se còmodament per la ciutat i de degustar, a un preu mòdic, les més exquisides i variades tapes que oferixen els nostres bars, cafeteries i restaurants”, ha explicat la regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea.

Enguany, com a novetat, se sortejaran tres premis entre totes aquelles persones que visiten i consumisquen la seua tapa en els 13 establiments participants. El primer premi consistirà en un viatge de cap de setmana per a dos persones; el segon, en un xec regal de 60 euros per a consumir en els establiments participants; i el tercer, en un xec regal de 30 euros per a consumir en els establiments participants. Les bases establixen que una mateixa persona no podrà acumular més d’un premi. El sorteig i lliurament de premis es realitzarà el dia 25 de març, a les 12.30 hores, en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

Les parades del tren de la Ruta de la Tapa enguany seran les següents: avinguda Mestre Serrano, junt al semàfor; polígon industrial – Camí vell de Cullera; Portal de Cullera; carrer Sequial – encreuament amb el carrer Ausiàs March; carrer Sequial – Ateneo Sueco del Socorro; i plaça de Sant Pere.

L’horari de la Ruta de la Tapa serà el següent: el dia 14, de 19.30 a 00.00 h.; i el dia 15, de 13 a 16.30h i de 19.30 a 00.00 h. El preu establit serà d’un euro per tapa i un euro per beguda. Cada local participant disposarà d’un distintiu visible en la porta, que l’identificarà com a participant en la Ruta de la Tapa, i d’un segell que demostrarà que la persona ha consumit en el seu establiment.

“Enguany tornem a recolzar i potenciar al col·lectiu faller suecà amb la Ruta amb tren pels Monuments i els Casals de la nostra ciutat. Des de la meua Regidoria i la de Turisme, hem unit esforços per a posar-li la guinda, un any més, a la nostra festa afegint a la Ruta de la Tapa la dels Casals i Monuments, així com la fira d’atraccions ubicada en l’avinguda Mestre Serrano. D’esta manera, contribuïm a l’ambient en els carrers perquè tots els veïns i visitants puguen disfrutar i implicar-se un poc més en eixos dies festius més autòctons com a valencians que som», ha afirmat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

L’horari del tren per a la Ruta dels Monuments Fallers serà el següent: el dia 15 d’11a 13 hores, i de 16:30 a 19:30 hores. Pel que fa a la Ruta de Casals, serà: el dissabte 15, de 00.00 h. a 02.00 h., i el dimarts 18, de 00.00 h. a 02.00 h.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here