Sant Andreu torna a guanyar la cavalcada d’Alzira per davant de Luis Suñer i Albuixarres

4
645
Avinguda Luis Suñer, segon premi

Albuixarres-Camí Fondo, tercer premi
Sant Andreu primer premi

La disfressa del carnestoltes de Venecia utilitzada pels fallers i falleres de la comissió Sant Andreu han tornat a guanyar -i vant set- el primer premi de la cavalcada multicolor d’Alzira, segons el veredicte del jurat.

El segon premi ha estat per a la falla Avinguda Luis Suñer i el tercer ha anat a parar a la falla Albuixarres-Camí Fondo que han estat varios mesos preparant la disfressa de paons reials. Pot ser que hi hagen discrepà`cies sobre la distribució dels premis, però tots han coincidit que el nivell de la cavalcada del 125 aniversari ha sigut el més elevat de la seua ja llarga història.

4 Comentarios

  1. ESTÀ CLAR QUE ESTA VOTACIÓ NO ÉS DE LA GENT. TOTA LA GENT ENTUSIASMADA EN L´ESPECTACLE D´UNA COMISSIÓ I NI SIQUIERA ENTRE LES 3 PREMIADES…

  2. La gent vota, 1 persona per comissió. Un espectacul no lleva 5 mesos de feina dia darrere dia, entusiasme es vore un disfraç treballat durament!

    • IXA COMISSIÓ PORTAVA MOLT DE TEMPS TREVALLANT-SE EL DISFRAÇ, LA COREO, ETC. SI NO SAPS QUAN DE TEMPS S´HA TREVALLAT L´ALTRE DISFRAÇ NO DEURIES PARLAR. JO EN CAP MOMENT HE DIT QUEDAR PRIMER, HE DIT QUE AL MENYS DEURIA ESTAR ENTRE LES 3 PREMIADES.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here